Publicitat
Política · 2 de Juny de 2017. 17:14h.

Congrés fundacional de Lliures el proper dia 16

El moviment de Fernández Teixidó aspira a ocupar l'espai de CiU

Congrés fundacional de Lliures el proper dia 16

Antoni Fernández Teixidó (foto: Lliures)

Lliures es convertirà en partit polític aquest 16 de juny, quan el moviment impulsat per l'exdiputat de CiU Antoni Fernández Teixidó celebri el seu congrés fundacional. Així ho han decidit el Comitè Tractor del partit polític en una reunió que ha mantingut una quarantena de representants territorials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Lliures és defineix com “un moviment de centre catalanista i idees liberals i humanistes” que té com a objectiu “donar veu a persones que no se senten avui representades”. L'opció política que defensa Fernández Teixidó aposta per “una Catalunya que reforci el seu autogovern, defugi els populismes i apliqui polítiques realistes en pro d’una societat benestant”.

El moviment, segons ha explicat en un comunicat, ha mantingut trobades amb representants de diferents àmbits com empresaris, funcionaris, professionals i esportistes, entre d'altres, per tal de preparar la seva conversió en partit polític.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pere Gotanegra Julia, Roses, 02/06/2017 - 22:15

LLIURES es un partit que lidera Antonio Fernandez Teixido pro tambe ya personas com jo que no hem estat may amb politica i ja comensem a tenir els c.....plens de tanta historia. Aqui lo quecse te que fer es arremangarse i tira del carro amb las Pymes Catalanas i que desperti de una vegada la majoria silenciosa que ja esta be. He dit, salut.!

#5 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 02/06/2017 - 20:29

Aquest ha vist que plou ha tret les banyes a veure que pot arreplegar.

Com el subasteros.

Quina fauna.

#4 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 02/06/2017 - 19:28

Catalunya ja sembla el bassar chinu mes gran del mon.

Ja tan se val oi ?

#3 Juvenal, Upper Gratallops, 02/06/2017 - 18:59

Quan s'acaba la festa, es quan s'ha d'anar recollint les deixalles i escombrant tot el que es pot per deixar-ho tot net com una patena. I aquí es quan entren personatges que porten tooooota la vida a la menjadora política catalana (amb el kit-kat d'aquesta festassa). Som-hi Antoni... Camaleón Camaleón...

#2 Borrell ll, Girona, 02/06/2017 - 18:57

'Alzamiento de bienes'..... quan deu Unió ?