Puigneró assegura que “en cap cas” se suspendrà

Conjura pel Mobile

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, en una entrevista a El món a RAC1, ha assegurat que "no se suspendrà el Mobile en cap cas. Tampoc ens hem plantejat endarrerir-lo”. "El MWC no penja d'un fil. Estem preocupats i estem prenent les mesures per tal que tot vagi amb normalitat”, ha afegit.

“Les baixes són d’empreses importants però les empreses que venen son moltes. No ens poden inocular el virus de la por”, ha assenyalat, a més de considerar que "si es produeix alguna altra baixa, farem les valoracions. És un nombre molt petit i anirem prenent les decisions a mesura que es vagin produint".

El conseller ha demanat "fer entendre a les empreses que Catalunya és un lloc segur de coronavirus”. “La decisió que han pres les empreses que no volen venir és de no deixar viatjar els seus treballadors arreu del món. Contra això tampoc hi podem fer res”, ha argumentat.

“Espero que determinats sectors de Madrid no se n'alegrin d'això que està passant. Seria molt mesquí. Esperem que estiguin plenament convençuts que el millor lloc per celebrar el Mobile és a Barcelona”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Un musclu, Bcn, 10/02/2020 - 21:30

No us arriba la camisa al cos....esteu acollonits....nones pensar que itaca podria ser el major focus de diseminacio del virus us quedeu blancs I mesquins....I algarrobos

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/02/2020 - 18:39

Quina madriditis!!! No en saben fer res sense culpar/parlar/plorar de Madrit?

#4 Veciana, Barcelona, 10/02/2020 - 17:55

Como se expanda el coronavirus aquí por culpa de estos cretinos nos vamos a reir.

#3 El Sifoner, Castelló, 10/02/2020 - 17:22

("Espero que determinados sectores de Madrid no se alegren de esto que está pasando. Sería muy mezquino...)
¿Mezquino? uds, es mezquino por pensar solo en ello. El odio y la rabia les sale entre los pelos de la barba cerrada que tiene como al perecer tendrá también su mente. ¿Acaso ud, se alegraría en caso contrario? ¿porque se cree ud superio

#3.1 Veciana, Barcelona, 11/02/2020 - 17:07

Recuerdo ahora que aquí mucha gente se alegró de que ganase Río de Janeiro en vez de Madrid las olimpiadas de 2016.Si es que hacen amigos cada vez que abren la bocaza.

#2 ElBarselono, TARRASA, 10/02/2020 - 16:47

No importa la cantidad de empresas que no acudan, las sustituiremos Raholas, Talegones y Cotarelos. Show garantizado, no se lo pierdan.