Publicitat

Melero: "Si cal sacrificar-se, endavant; ell primer"

Consell a Torra

L'advocat Javier Melero, que es va encarregar de la defensa de Joaquim Forn, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que si per aconseguir la independència calen sacrificis que es posi "ell primer".

Preguntat en una entrevista a El País sobre el tuit que va fer Torra, Melero diu que "conec la seva obra escrita i em sembla un personatge més complex del què apareix en els titulars". "En tot cas, li diria que, si cal sacrificar-se, endavant, ell primer", remarca.

D'altra banda, l'advocat considera que la sentència de Tribunal Suprem "és una creació narrativa i jurídica: els jutges, en el seu laberint, narren i intenten aplicar el dret". "La sentència ha posat en evidència la inutilitat de la prova", conclou.

Finalment, reconeix que el pitjor moment de l'judici va ser la declaració de coronel de la Guàrdia Civil que va coordinar el dispositiu de l'1-O, Diego Pérez dels Cobos, perquè "creia que calia fer-li una o dues preguntes i al final em vaig deixar portar per la qual cosa volien els altres".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi Sergio, Barcelona, 03/12/2019 - 17:19

Torra es un mierda que despues de pedirles a los demas que se sacrifiquen el seria el primero en huir como una rata.

#11 jfuertesf, Barcelona, 03/12/2019 - 11:32

El que diu aquest advocat té la seva lògica. El problema és que he llegit varies entrevistes que li han fet a diferents mitjans de comunicació i tinc la impressió de que a cada lloc diu el que interessa que digui en aquell lloc. No ha dit el mateix a TV3 que a Onda Cero per exemple. El seu enfocament de les respostes és diferent segons el lloc.

#10 Didac, Barcelona, 03/12/2019 - 11:20

El Torrat es, entre moltes altres coses, un calçaces colossal i com a tal segueix a ulls clucs els mandats de la seva dona i aquesta ja ho va deixar molt clar en unes declaracions per la hemeroteca: "abans de la presó marxarem a Suissa". Aquesta es la única vertitat que aquest pocavergonya amaga als inocents integrants del ramat que el sustenten

#9 Ramón, BCN, 03/12/2019 - 09:50

Jajaja, creo que el independentismo se equivocó de medio a Medio, pensó que el Estado se iba a acongojar e iban a conseguir la independencia por la cara, vamos, un paseo, pero los sátrapas no están dispuestos a sufrir mucho y mucho menos que les toquen la buchaca...los abducidos y engañados siguen votandoles, hay que ser gili para no verlo.

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/12/2019 - 23:37

Yo también le quiero dar un consejo a Torra:
¡Hazme caso Torra, vete ya a la porra!