Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2011. 09:17h.

Consellers amb Oriol Pujol

Puig, Rigau i Cleries volen que el secretari adjunt de CDC sigui el dos de Duran a Madrid

Consellers amb Oriol Pujol

Oriol Pujol, amb Felip Puig, en una foto d'arxiu

El conseller de l'Interior, Felip Puig; la d'Ensenyament, Irene Rigau i el de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, han donat suport al secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, a través d'un grup que s'ha creat a Facebook perquè sigui el número dos de CiU a Madrid. També s'hi han adherit altres membres de CDC com Jordi Turull, Albert Batalla, Josep Rull, Àngel Colom i Sònia Recasens, entre d'altres.

En el grup s'expressa que "aquestes últimes hores he rebut fortes pressions per eliminar aquest grup", però "mentres tingui el vostre suport, seguirem plegats deixant la nostra impremta convergent arreu del món ... i donant el suport ciutadà a tot allò que creiem just i beneficiós per Catalunya i els catalans!!"

CiU intenta esquivar qualsevol especulació sobre la lluita interna que es pugui desencadenar per decidir qui ha de ser el número 2 al Congrés, sobretot després que Oriol Pujol s'oferís per a aquest lloc.

El candidat de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defugit el debat cada vegada que ha estat preguntat pels periodistes, tot i que també ha defensat la feina que ha fet el seu actual segon, Pere Macias.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 helena569, olot, 24/08/2011 - 16:14

tan me fa igual qui sigui el dos a Madrid mentre no sigui en Pere Macias, aquest senyor només sap trepar, aquesta és la seva única especialitat, i és més espanyolista que l'Aznar

#4 Jose Antonio, Alcampell, 23/08/2011 - 22:39

A ver Felipito, Joseluis e Irenita. Mando yo. Y al Palace solo van españoles.

#3 Bacus, Sort, 22/08/2011 - 16:54

Tots els vassalls de la "família" es desviuen per fer-li la pilota quan aquest noi no te cap talla política ni li arriba a la sola de l'espardenya a son pare. Així ens va.

#1 Almogàver, La Sagrera, 22/08/2011 - 11:09

L'anada de Oriol Pujol a Madrid, no podrà considerar-se amb absolut una fuga de cervells.