Publicitat
Política · 25 de Maig de 2016. 16:57h.

Consellers de BCN en Comú a la manifestació 'okupa'

Hi havia Robert Soro, Àngels Tomàs i Judith Calabria

Consellers de BCN en Comú a la manifestació 'okupa'

Els consellers de BCN en Comú a Gràcia, Robert Soro i Judith Calabria

L’alcaldable del PPC per Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha denunciat que hi havia consellers de Barcelona en Comú i algun regidor de la CUP a la manifestació 'okupa' de Gràcia. Entre els assistents, en efecte, hi havia Robert Soro, conseller portaveu de Barcelona en Comú; Àngels Tomás, consellera de Barcelona en Comú; la consellera tècnica a Gràcia Judith Calàbria; i el regidor de la CUP Josep Garganté.

 

Soro va piular a twiter que “cap violència està justificada. Així no. Gràcia és per viure tots i totes no és un camp de batalla. Trist”, mentre que Tomás va afirmar en dues piulades  que “què han de demostrar els helicòpters que tenim agredint acústicament mitja BCN? És una vergonya! El soroll i el dispendi. A plaça Diamant esperant que comenci la manifestació solidària amb  el Banc Expropiat, com més penso més clar tinc que el dia escollit per desallotjar no va ser casual”.

 

Fernández Díaz ha manifestat, per la seva banda, que “a Barcelona no podem acceptar el xantatge de la violència dels okupes i dels antisistema, que quan no són consentides les seves activitats o les seves okupacions il·legals la seva reacció es de violència extrema, per tant Barcelona no es pot rendir davant d'aquesta violència i el que hem de fer es desokupar Barcelona d´okupes”.

 

“Al moviment okupa se li deixa fer tot allò que a qualsevol veí de Barcelona no se li consent, poden provocar molèsties, okupacions irregulars, festes concerts o obres sense demanar llicències ni permís sense pagar taxes, això deriva en un greuge als veïns que paguen els impostos i compleixen les lleis”.


Des de Gràcia en Comú, a través d'un comunicat, afirmen que “reconeixem la tasca dels diferents espais autogestionats del nostre districte. Creiem que aquest tipus d'iniciatives poden contribuir a la transformació social, necessària en els temps actuals”.


"Aquest és el cas del Banc Expropiat punt de trobada d'entitats i de participació de veïns i veïnes del barri que desenvolupa projectes socials, culturals i formatius. És un exemple de convivència i de clar retorn social a la comunitat des de fa més de 4 anys”, ha afegit.

 

“Davant de la possibilitat del seu desallotjament l'Assemblea de Gràcia en Comú, així com les conselleres i conseller de Gràcia en Comú del Districte, manifestem el nostre rebuig al mateix, així com denunciem la farsa amb què l'anterior govern municipal va voler solucionar la situació fent un pagament de 66.500€ euros de diners públics en concepte de lloguer. Des del carrer, estem i estarem al costat d'iniciatives de les persones del barri basades en la solidaritat i el suport mutu”, assegura Gràcia en Comú.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 Nen, Sqs, 26/05/2016 - 14:48

Estos de Arran, CUP y demás niñatos parásitos ¿por qué no se montan en una chalupa - pagada por ellos, por supuesto - y se van a pasar una temporada a Corea del Norte ú otro paraiso similar?
¿Cuando van a mandar al ejército a Grácia?

#17 jondi, Terrassa, 26/05/2016 - 08:51

No se de que bos sorprendemos ,lo que si es sorprendente que esten donde estan lo que pone de manifiesto que nuestra sociedad esta enfermando y a punto de entrar en la UVI

#16 Jack, Vic , 25/05/2016 - 21:59

Estamos en manos de vagos y maleantes.

#15 Pablito 1, Barcelona, 25/05/2016 - 21:38

La valentonada de los okupas de estos días queda claro estar promocionada y planificada de antemano por los pensadores de la CUP y demás partidos basura de Cataluña.
Extrañaría en las revueltas salvajes no ver gente de la CUP.
Si son tan anárquicos que renuncien al sueldo y les paguen el alquiler

#14 Quinavergonya!!!, Barcelona, 25/05/2016 - 21:21

Solo le falta esto a este ángelito (Robert Soro), que ya es conocido en el Barrio por dejar a gente mayor y niños sin autobuses para llegar a sus hospitales. En cambio da soporte a los Okupas de Gracia y sus actitudes fascistas.

#14.1 jam, Sabaadell Barcelona, 26/05/2016 - 09:47

Son los que le votan y han de cuidad esos votos para las proximas¡¡