Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2011. 16:20h.

Consellers, de vacances

El PSC es pregunta "on són el conseller Cleries i el conseller Mena" arran de la polèmica del PIRMI

Consellers, de vacances

El conseller Cleries, a la comissió de Benestar i Família del Parlament, en una foto d'arxiu

La portaveu del PSC a la comissió de Benestar i Família, Eva Granados, ha dit, arran de la polèmica del PIRMI, que "pel Govern, els pobres no poden marxar de casa uns dies al mes d'agost, però els consellers poden desaparèixer i no donar la cara enmig de la més gran crisi dels serveis socials a Catalunya des de la instauració de la democràcia".

Granados s'ha preguntat "on són el conseller Cleries, el conseller Mena i la directora de l'ICASS? Si fossin perceptors del PIRMI ja l'haguessin perdut, han passat més de cinc dies des que la societat els reclama", ha afegit.

La diputada socialista ha acusat el Govern de "premeditació flagrant" per canviar el mode de cobrament de la percepció a l'agost i ha acusat al secretari general d'Empresa i Ocupació, Enric Colet, d'adreçar-se "als beneficiaris de les ajudes socials de manera despectiva. Li exigim una rectificació pública immediata", ha reblat.

Granados ha manifestat que "és completament immoral que s’acusi de presumpció de frau a tots els preceptors de la Prestació de la Renda Mínima d’Inserció”. En aquest sentit, ha afegit que “el Govern de la Generalitat, amb la seva actuació, està assimilant els perceptors als vagos i maleantes del segle XXI” ja que, segons ella, “des d’una orientació plena de perjudicis i des del dogma neoliberal, parteixen de la base que les persones pobres ho són per no esforçar-s’hi prou”.

“Els consellers Mena i Cleries han fet una ofensiva contra les persones més desfavorides de la nostra societat, amb prepotència, premeditació, i sense consultar experts ni professionals, des de la descoordinació entre Benestar i Família i Empresa i Ocupació amb conseqüències dramàtiques per a desenes de milers de ciutadans i ciutadanes”, ha explicat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#10 maria, Vilassar, 11/08/2011 - 09:39

llegint els textos q signa un tal maudili prieto,els denoticies no s´enteren d la pelicula?.ciu ha estat sempre quan governaba erc i als ajuntaments del maresme ho sabem molt be,xq aixi s´han colocat despres d les municipals.a veure si els d´enoticies s´espabilen,q 1 senyor si explica el k passa,

#9 ULTIMO MOHICANO, PALS, 10/08/2011 - 21:47

Per què el govern de Mas manté els endollats del tripartit que encara tenen càrrecs de confiança en el Departament de Salut i han estat uns malbaratadors de diners públics durant els governs Maragall i Montilla?. No ho entèn cap ciutadà decent que s´acosta a demanar que no li tanquin el CAP.

#9.1 jajajjajaaa, Barcelona, 11/08/2011 - 08:08

Mohicano la Geli va mantenir a endollats de CIU durant aquests governs mira que no siguin els mateixos i a Economia tambe

#8 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 10/08/2011 - 20:28

Jo crec que d'una vegada per totes l'actual Govern el que hauria de fer és mostrar a la ciutadania els resultats de l'auditoria que van encarregar quan van accedir al poder, i aleshores potser alguns dels que es queixen (Sra. Granados) callaran i de fet em penso que desapareixeran una temporada.

#7 emilio, a, 10/08/2011 - 18:52

a las 45 mil personas que cobran este subsidio -cada año hay 15 mil solicitudes nuevas- suma a los que cobran el paro, a los que cobran la jubilacion, los que cobran pension de invalidez, los que cobran la baja medica, mas todos los sueldos de funcionario, mas todos los catalanistas subvendionados

#7.1 VIDA, BCN, 10/08/2011 - 21:07

Cuando se habla, se debería saber de que se habla, sino -Emilio- se dicen tonterías y muchas.

#7.2 Ilergeta, Balaguer, 10/08/2011 - 21:31

Si tan malament ho veus, renuncia a la teva jubilació, baixes mèdiques, etc. i dona-ho als que venen de fora. No hi cap dubte que son els del teu govern els que els hi van obrir la porta.
Salut espanyolista reprimit!

#7.3 VIDA, BCN, 10/08/2011 - 21:43

llergeta idem que a Emilio.

#6 kim, hospi, 10/08/2011 - 18:08

La polemica del PIRMI es que el 45% dels que ho cobren no viuen ni a catalunya ni a espanya. El tripartit va repartir sous a dojo i ara el 45% no viuen en europa... i encara li diuen un escandol. Per pixar i no fer gota.