Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2021. 10:52h.

Consellers s’acusen mútuament de mentir

Puigneró afirma que no és veritat el que diu Vilagrà

Consellers s’acusen mútuament de mentir

L’ambient al Govern continua enrarit després de la crisi d’ahir i amb acusacions mútues. El vicepresident Jordi Puigneró, ha afirmat en una entrevista a Rac1 que “en cap moment es va dir que no hi haguessin membres del govern".

Puigneró desmentia així les paraules de la consellera de Presidència, Laurà Vilagrà, que moments abans havia dit a Catalunya Ràdio el contrari. El vicepresident ha assegurat que “en cap moment es va dir que hi anessin només membres del Govern”, sinó “majoritàriament membres del Govern”.Vilagrà també ha afirmat que és “rotundament fals, i li reitero amb aquesta contundència, que Moncloa sabés els noms de Junts per Catalunya o els vetés”. Ahir Jordi Sánchez va assegurar que va ser Moncloa qui va vetar els noms de Junts i va evitar responsabilitzar Pere Aragonès.

El dirigent de Junts va donar aquest argument per evitar una crisi de Govern: “Si cregués que Aragonès ens ha vetat la situació seria diferent”, va dir. En canvi avui Vilagrà ha assegurat que sí que va ser Aragonès qui va vetar els noms de Junts.El vicepresident Puigneró, en canvi, ha insistit en acusar la Moncloa, però sense proves. Ha admès que només tenen una “intuïció” però l’ha donada per bona. “Si algú es pensa que aquest conflicte entre Catalunya i Espanya es pot resoldre sense la participació de Junts va mal encaminat”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Leonor, Figueres, 16/09/2021 - 06:17

Viendo al "governet" que por desgracia tenemos, dan ganas de invertir en cataluña, ¿eh?

#7 Juan Jose García, Cunit, 15/09/2021 - 19:09

Creo que ambos tienen razón,porque los dos han mentido.Es un juego de trileros.

#6 C, Vilassar de Mar, 15/09/2021 - 15:21

Tanta astucia no cabe en sus cabezas con forma de melón, que aunque muy superiores a las de forma de sandía de un español, no están preparadas tampoco. La cabeza del@KRLS es más de col de Bruselas, evolución propia de Girona, dónde si cabe esa astucia condensada. Lo cuál demuestra que la República es superior genéticamente, pero más los coli

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 15/09/2021 - 14:15

Señores, el espectáculo ha sido grandioso, fantástico, monumental, los tartazos espectaculares, nos hemos reído un montón, pero el show debe finalizar, ya cansa. Vayan con la función a otra parte, monten una gira mundial, planetaria, son realmente buenos. Hagan el favor.

#4 Ignatius, Cerdanyola, 15/09/2021 - 13:19

Y yo que no había visto carteles que había llegado el gran circo!....