Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2019. 22:32h.

Consellers s'apunten a tallar autopistes

Bargalló i Calvet participen en la Marxa per la Llibertat a Tarragona

Consellers s'apunten a tallar autopistes

Les cinc marxes per la llibertat que han sortit aquest dimecres 16 d’octubre des de diferents punts de Catalunya avancen cap a Barcelona, provocant problemes de mobilitat i el tall de diverses carreteres i autopistes. És el cas de l’AP-7 des del Vendrell i en direcció a Barcelona, que ha estat ocupada pels manifestants al migdia.

La marxa que ha sortit a primera hora del matí de Tarragona ha recorregut l’N-340 fins al Vendrell, d’on ha entrat a l’autopista pel peatge de Coma-ruga (Baix Penedès). Centenars de persones han entrat a l’autopista sense cap oposició, ja que prèviament les barreres havien estat aixecades.

Consellers de la Generalitat com el de Territori, Damià Calvet, o el d’Ensenyament, Josep Bargalló, han donat suport a la iniciativa sumant-se a la marxa en diferents trams. Calvet ho ha fet a l’inici a Tarragona i Bargalló, quan aquesta ha passat per Torredembarra. També hi ha pres part l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

Durant tot el matí, l’N-340 ha estat tallada a diferents punts de la província. A partir de les dues de la tarda, els talls s’han traslladat a l’AP-7, on els milers de manifestants ja fan via cap a Barcelona. La previsió és que facin nit a l’altura de Vilafranca del Penedès i segueixin durant tot el dijous cap a la capital catalana, on haurien d’arribar el divendres al migdia.

La marxa està integrada per ciutadans de totes les edats, aprovisionats amb menjar, beguda o elements per passar la nit al ras. Estan acompanyats d’alguns tractors i furgonetes amb provisions.

Com la de Tarragona, quatre marxes més avancen cap a Barcelona, que han sortit des de Tàrrega, Berga, Vic i Girona. Això fa que s’hagin vist afectades carreteres com l’A-2 a Cervera, la C-17 a Centelles o la C-55 a Manresa. Alguns conductors que s’han vist afectats han increpat els manifestants.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Santi, Barcelona, 17/10/2019 - 09:09

Després de viure l'anarquia als carrers incendiats, després de quedar muts com morts, son molt valents per parar la mà i cobrar salaris d'escandol i a sobre manifestar-se contra la gent, tallant carreteres. Haurien d'estar tots a la presó. Ells son els autors de tot el desgavell. Espero que la gent de bona fe que els va votar vegin que van fer!

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/10/2019 - 23:03

Si la autoridad que tiene que ser la primera en defender el orden y la ley es la primera que se lo pasa por los cojones, con los consellers y el racistorra cortando carreteras, ¿a qué espera el PSC y Sánchez aplicar el 155 de forma indefinida? ¿Esperan que estos cedarras y fanáticos maten a alguien¿

#3 Guillamat, Barcelona, 16/10/2019 - 22:55

El jefe de las carreteras cortando carreteras para pasearse. No hay aberración que no pueda ocurrir en esta Cataluña bananera. Aprovechad, que ya os queda poca fiesta.

#2 Basta Ya! PROU.!! , Bcn, 16/10/2019 - 22:53

Prouuuuu!!!! Incedents!!!!!

#1 155 y Ley de Seguridad Nacional. ESTA NOCHE, POR FAVOR!!! , Bcn, 16/10/2019 - 22:50

Dimisión de todo el Govern de la Generalitat. Ahora. És bestial lo que estos TÍOS Y TIAS, la nueva Terra Lliure, están haciendo. Están entrenados, no sólo coordinados. ATENCIÓN!!!