Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2010. 16:46h.

Consulta sobiranista per 'celebrar' la Hispanitat

L'Ametlla de Mar convoca un 'referèndum' pel 12 d'octubre

Consulta sobiranista per 'celebrar' la Hispanitat

Membres de la plataforma amb la regidora Teresa Callau

El proper dia 12 d'octubre, coincidint amb la festa de la Hispanitat, els ciutadans de l'Ametlla de Mar -també coneguda com la Cala- estan citats per votar el referèndum sobiranista que ha organitzat la plataforma la Cala decideix. Segons els organitzadors, "després de trenta anys del restabliment de la democràcia s'han fet força evidents les limitacions del marc polític i jurídic vigent pel que fa a l'autogovern i a la relació amb l'Estat".

"El dret a decidir, doncs, està estretament vinculat a les expectatives de millora de les condicions de vida individuals i col·lectives dels ciutadans i ciutadanes de la nostra nació. I, en el cas de l'Ametlla de Mar, suposa que puguem influir clarament en aquells aspectes que determinaran el futur del turisme, la indústria i la pesca a casa nostra, la sanitat, la cultura i l'ensenyament, i el camí a seguir com a poble", indica.

La plataforma la Cala decideix fa una crida "a tota la societat calera a participar en el procés de convocatòria d'una consulta popular amb la pregunta: 'Està d'acord que la nació catalana esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea'".

El president de 'la Cala decideix', Vicent Margalef, con el alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 jordi, tarragona, 28/08/2010 - 12:23

Amic francesc de Barceluña. No se si eres un crio o un ignorante, supongo que las dos cosas. Agafa un llibre d´historia i no siguis tant ruquet.

#17 Francesc, Barcelona, 28/08/2010 - 00:22

Cherlok, Colom ha estat el primer a ésser desenmascarat del tot. Amb Cervantes-Sirvent tot just si comencem. Elcano era un noble anomenat Joan Ça Cirera del Canós; Leonardo pertanyia a la casa reial catalana de Nàpols (el seu escut és tribarrat)

#16 Francesc, Barcelona, 28/08/2010 - 00:17

Per al Senyor que Riu, home una cosa com aquesta no s''havia fet mai enlloc. Vull pensar que la gent no s'hi ha implicat més perquè les consultes no tenen validesa legal... Però algun dia sí que les tindran.

#15 Manel, SAnt Antoni, 27/08/2010 - 17:01


Tota la meva simpatia i tot el meu suport a la gent de La Cala.

Endavant i sense por.

Visca Catalunya lliure!

#14 cherlok Homs, bcn, 27/08/2010 - 16:50

Cervantes, también Colón? Joder Frances, amás amás Trajany, Senequet, Mili i Vanili, Averroures, Miquel Angel Bonanit, Leonard Da Vic, Argantoni, Jordi Manresa, Joan Sebastiá Elcany, Tuthankamó, Poncio Pilotes, Napoleó Bonatarda, Bo Jaume Bó,
.....