Publicitat
Política · 23 de Desembre de 2010. 10:26h.

"Contra la sentència, independència"

La CUP convoca una protesta davant del Parlament a les 12 del migdia

"Contra la sentència, independència"

Un manifestant, en la propesta d'ahir

La CUP de Barcelona segueix amb les protestes contra les tres sentències del Tribunal Suprem. La primera es farà a les 12h davant del Parlament de Catalunya. De la mateixa manera, se suma a la crida convocada avui a les 20h "davant de tots els ajuntaments dels Països Catalans, que en el cas de Barcelona es farà novament a la plaça de Sant Jaume".
 
“A l’escola, en català” o “Contra la sentència, independència”  són alguns dels crits que ahir al vespre es van poder sentir a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Convocades per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), "mig miler de persones es van concentrar davant del Palau de la Generalitat per mostrar el seu rebuig a les tres sentències del Tribunal Suprem espanyol".
 
La protesta va voler ser "el punt de partida d’una resposta ciutadana per recuperar l’esperit del 10 de juliol". En aquest sentit, la CUP de Barcelona, "anima el conjunt de la societat catalana a respondre la decisió judicial sortint al carrer i practicant la insubmissió a les sentències del Suprem espanyol".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 rosa, valencia, 24/12/2010 - 16:22

a ver cuantos van de los "paises catalanes" de fuera de cataluña, jaja, ni cuatro gatos,

#5 eg, osona?, 23/12/2010 - 17:15

la inmersion linguistica obligatoria para el que no este de acuerdo es pura imposicion esta mas claro que el agua. primero las personas y luego los delirios de nacionalistas parcelarios

#4 PARA MIGUEL, viella, 23/12/2010 - 13:24

miquel: te leo por todos lados. ¿Tu no trabajas? Cansino, que eres un cansino

#3 jajajajaaaaaa, barcelona, 23/12/2010 - 12:19

Nomès eren 500......aquests tan marxiestes pero sempre li donen les alcaldies a CIU....són el braç armat de CIU, els hi fa la feina bruta

#2 Miquel, BCN, 23/12/2010 - 11:15

Fixeu-vos que Espanya té lligada Catalunya amb cadenes, però són cadenes de paper: Sentències, Decrets, Recursos,.... **** Si no ho acatem les convertim en "cadenes de paper mullat" **** Tenim la llibertat a tocar. Adéu, Espanya !