Publicitat
Política · 24 de Març de 2011. 22:46h.

Contra les subvencions a la Junta Islàmica

Nous Catalans demana retirar els ajuts públics a l'entitat presidida per Abdennur Prado

Contra les subvencions a la Junta Islàmica

Musulmanes en un míting de CiU amb immigrants a la darrera campanya

Nous Catalans Joves, mitjançant el seu president, Èric Bertran, s'ha mostrat en contra de les subvencions públiques a la Junta Islàmica. Bertran, en un article publicat a e-notícies, afirma que s'ha quedat "sorprès i indignat" per les declaracions del president de la Junta Islàmica de Catalunya, Abdennur Prado a TV3.

El president de Nous Catalans Joves afirma que Prado ha dit "bestieses" i "barbaritats", com "el fet que ha posat en dubte que els atemptats de l'11 de setembre als Estats Units i els de l'11 de març a Madrid haguéssin estat perpretats per islamistes i això m'ha preocupat perquè d'aquest tipus d'afirmacions se'n diu 'negacionisme', exactament igual que el 'negacionisme' d'aquells que encara avui neguen l'holocaust jueu a la segona guerra mundial".

És per això que Nous Catalans Joves "que tinc l'honor de presidir, d'acord i a petició dels dirigents musulmans de l'associació" han decidit prendre tres accions concretes. "Enviarem una carta al Govern espanyol perquè se li retirin totes les subvencions com a associació o com a portal web on s'incita a l'odi i la violència. No entenem com un Govern democràtic o com el PSOE comet la irresponsabilitat d'ajudar econòmicament a aquesta gent tan perillosa, encara que no ens sorprèn", afirma Bertran.

"Enviarem una carta a la Direcció General d'Afers religiosos de la generalitat de Catalunya per demanar que mai se li concedeixi cap ajut ni subvenció (no es pot subvencionar o ajudar gent que posa en perill la pau social a Catalunya)", afegeix.

"Ja hem posat en coneixement d'advocats les seves declaracions per si poden ser considerades apologia del terrorisme i s'hi emprenguin les accions judicials corresponents. Cap religió no és un problema, les religions estan basades en la pau. Les ideologies que se n'aprofiten de la fe de les persones per predicar el mal les hem de combatre amb totes les energies i conviccions", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 josep, tarragona, 18/04/2011 - 12:15

fins ara no era xenofog pro em sembla que al pas que es va u sere de britat , aquesta jen cada bagada en fan mes fastic

#16 Bacus, Sort, 28/03/2011 - 13:04

Les suvencions s'han d'adreçar a fomentar, la nostra cultura, la nostra parla i les nostres empreses i prou !

#15 Xavier Compte, Bcn, 27/03/2011 - 06:59

Una imagen vale más que mil palabras... ver video...

http://www.youtube.com/watch?v=D8DjrmyKxWM

#14 Jordi Tallaferro, Barcelona, 26/03/2011 - 18:09

Si es passan a la política i pretenen tergiversar la realitat,. cal retirar-lis immeduiatament les subvencions. La seva obligació és assumir la cultura catalana i integrar-se en el nostre sistema de vida en lloc de voler imposar l'islamització de Catalunya i la marginacuió de la dona.

#13 Tià, Paisos Catalans, 25/03/2011 - 23:03

Vaja,no hi ha diners per a jubilats que cobren poc,families catalanes i que estan sense feina,entitats propiament catalanes i de la terra,ect.,i en canvi si que en hi ha per a grups de cap reputació (11 M).Potser subvencionen a Gadafi.COLLA DE LLADRES