Publicitat

Ramon Carner convoca una assemblea extraordinària per reprendre el control de la patronal

Contraatac al CCN

Ramon Carner amb altres dirigents del CCN

La Junta Directiva del Cercle Català de Negocis celebra aquest divendres una assemblea general extraordinària, després de tots els problemes que s'han viscut a l'entitat durant els darrers mesos.

L'encara president del CCN, Ramon Carner, presidirà la reunió dels empresaris per la independència, tot i que el passat 23 d'octubre va ser destituït del seu càrrec per criticar Uriel Bertran i Alfons López Tena. El vicepresident del CCN, Jaume Vallcorba, tal i com es va acordar en aquella assemblea, el va substituir al càrrec, però  la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya va decidir no donar validesa a aquella reunió, per considerar-la il·legal i Carner va seguir a la presidència del CCN.

Tot l'enrenou es va originar el passat 21 d'octubre quan Carner, en una taula rodona a Girona, va explicar els processos  de independència nacional d’altres països i va argumentar que en cap dels casos  en que la independència nacional s’ha assolit,  a dos mesos de les eleccions  sorgeix un nou partit que divideix el que era un reagrupament natural de catalans cap a un projecte  de tots que pretenia assolir la màxima unitat possible.  Segons el president del CCN al darrere de la  creació  d’aquest  nou partit hi pot haver  interessos "anticatalans"  i va continuar la seva reflexió  argumentant que és evident que si aquest plantejament  fos veritat, López Tena i Uriel Bertran estarien fent "de mercenaris d’un poder anticatalà".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Juan, Barcelona, 10/12/2010 - 21:26

Pero ...vamos a ver, ¿a estos del CNN quien los subvenciona: ERC, Reagrupament, CDC, Omnium cultural o el Institut de Estudis Catalans (Los del Laporta, parece ser que no ...), porque agrupaciones de empresarios (pero de las de verdad) no creo que les den un duro.

#11 xavier, Banyoles, 10/12/2010 - 17:36

Quanta raò que té el Carner!!

#10 Jaume, Barcelona, 10/12/2010 - 13:42

Aquesta patronal quins convenis negocia? Quina és la seva representativitat empresarial? A quines taules de negociació està asseguda? Amb quina adció interlocuta? Penso que cert independentisme viu a una bombolla. Patronal CCN representativitat 0%, sindicat CSC representativitat 0,4%, diputats 4.

#9 Cartanya, bcn, 10/12/2010 - 13:24

L`Independentisme, per be o per mal la dividit SCI. Aixo no o podeu negar.

#8 Pere, BCN, 10/12/2010 - 08:24

No és exacte. La reunió l'han convocat després de negociacions, les dues parts.
Per a mí, que en Canadell i Carner, que son dos dels fundadors del CCN, se'ls hi ha regirat el cap.
En tot cas, l'altra junta, no ha parat de fer feina, a raó d'una conferència cada dia i moltes més activitats.