Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2019. 13:09h.

Contradiccions a JxCat pels crits al Parlament

Borràs diu que "no s'hi ve a cridar", però Pujol defensa que es cridés "llibertat"

Contradiccions a JxCat pels crits al Parlament

Representants de Junts per Catalunya s'han contradit pels crits al Parlament durant la roda de premsa que han ofert aquest dilluns des de la cambra catalana. La portaveu de la formació al Congrés, Laura Borràs, ha dit que al Parlament "no s'hi ve a cridar". En canvi, el diputat Eduard Pujol ha defensat que des de la bancada independentista es cridés "llibertat" quan es va mencionar la detenció dels set independentistes empresonats sota l'acusació de terrorisme.

Preguntada sobre una hipotètica moció de censura de Ciutadans al president Quim Torra, Borràs ha dit que "l'activitat parlamentària no ens fa cap mena de por, el que ens fa por és l'amenaça del 155 d'aquells que la volen aturar". En aquest sentit, ha destacat que "al Parlament s'hi ve a parlar, no a cridar, si pot ser".

"Es diu Parlament perquè venim a parlar, d'altres pensen que vénen a un 'Cridament' perquè només criden, desprestigien i miren de treballar en la degradació de la qualitat de les nostres institucions", ha subratllat.

Després d'aquestes manifestacions, s'ha demanat si JxCat repetiria els crits al Parlament i Pujol ha defensat "la necessitat de tenir un respecte a la institució, de parlar i no de cridar, però ha dit que "el crit de llibertat és un crit absolutament digne, és un crit absolutament d'acord amb els moments que ens toquen viure i és un crit que denuncia l'excepcionalitat del moment", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Cris, Barcelona , 30/09/2019 - 14:42

Están en un buen lío y es gracioso ver lo mal que se salen

#2 botifler1914, Waterlux, 30/09/2019 - 13:42

Historicamente solo se han puesto de acuerdo en como trincar la pasta.

#1 fran bcn, BCN, 30/09/2019 - 13:42

en Pujol igual que en Torra son dos activistes fanàtics, res de nou....la Borràs encara hi toca una mica-..-