Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2019. 12:22h.

Contradiccions de Cuixart

Afirma que no sabia que el referèndum estava suspès i després rectifica

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, s'ha contradit durant l'interrogatori de la fiscalia en el judici del procés al Tribunal Suprem. Cuixart ha afirmat en un primer moment que no sabia si el referèndum estava suspès. Tot i això, posteriorment, ha rectificat i ha assegurat que "em consta" que el referèndum estava suspès.

"El decret va ser suspès pel Tribunal Constitucional? No em consta", ha dit Cuixart després que el fiscal Jaime Moreno li preguntés si el Constitucional havia suspès el decret de convocatòria del referèndum. "No tinc aquest grau de coneixement", ha afegit.

Moreno ha insistit sobre les lleis aprovades pel Parlament i suspeses pel Tribunal Constitucional, però Cuixart ha dit que "jo sóc un pres polític, no un polític pres" i ha assenyalat que "no tinc un coneixement de tot el que m'està parlant el ministeri fiscal perquè no participo del dia a dia parlamentari".

Cuixart ha exposat que "li mentiria si digués que totes les lleis van ser suspeses". "A mi em consta que el Tribunal Constitucional va suspendre el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. No hi ha cap dubte i tindrem oportunitat de parlar d'això", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/02/2019 - 15:31

Otro mentiroso que hace del cinismo bandera.

#5 Veciana, Barcelona, 26/02/2019 - 15:11

Cada cop que veig una butiurna em recordo del pot d´escuradents que tinc a casa jajajajaaa,és idèntica a ell.

#4 Chris, Lérida, 26/02/2019 - 13:53

Les emocions solen ser lògicament contradictories; no poden raonar-se, però sí sentir-se. Per això es considera que molts indepes a favor del procès estan pirats.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/02/2019 - 13:41

Devant dels jutges el patriarca del cartel es feia el sord per no respondre a res al.legant que se li havien acabat les piles del sonotone i aquest mefistofelic il.luminat que hi guipa menys que el senyor Barragan.

Tenim a la patria mes arrovellada que l´ancora de Popeie.

#2 Vlac, Barcelona, 26/02/2019 - 13:41

No eres un preso político, como ha reconocido la Comisión de Derechos Humanos de la ONU.
Estás en la cárcel porque hay seis fugados. Si no hubieran huido , estarías libre porque ser oligofrénico y gilipollas, no es delito !!