Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2020. 13:31h.

Contradiccions de Pedro Sánchez amb la immigració

De l'Aquarius a combatre la "immigració desordenada"

Contradiccions de Pedro Sánchez amb la immigració

La ministra d'Afers Exteriors Arancha González Laya ha afirmat aquest dissabte que no volen "una immigració desordenada, irregular i espitjada per les màfies" i ha reclamat "lluitar contra les xarxes que trafiquen amb persones", en una entrevista a El Periódico. Les declaracions de la ministra contrasten amb el posicionament inicial que va tenir l'Executiu de Pedro Sánchez amb el vaixell Aquarius, al qual va permetre atracar a València i també evidencien el viratge de l'Executiu espanyol en la política d'acollida dels migrants.

"Espanya no vol tancar les seves fronteres, però tampoc vol una immigració desordenada, irregular, empesa per màfies. Tenim molt clar que junts hem de lluitar contra xarxes que trafiquen amb persones. I quan dic junts no són només els europeus, també amb els països d'origen i trànsit" ha apuntat la responsable d'Exteriors del Govern espanyol.

En poc més d'un any des que fou investit president del Govern espanyol, Sánchez va passar d'acollir el vaixell Aquarius al Port de València amb un desplegament mediàtic sense precedents a desentendre's del vaixell Open Arms. Aleshores, el dia 11 de juny de 2018 -poc després d'accedir al Govern espanyol-, Sánchez va donar l'ordre perquè Espanya "compleixi amb els compromisos internacionals en matèria de crisis humanitàries" i acollís el vaixell Aquarius amb 629 migrants.

El Govern espanyol, però, es va desentendre mesos després del vaixell Open Arms, ja que va considerar que "l'obligació del capità és conduir a la seva tripulació al port segur més proper" malgrat que l'embarcació humanitària va demanar urgentment accedir a un port segur per rescatar les 121 persones que transportava.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Yomismo, Sevilla, 30/11/2020 - 20:51

Le debe estar quitando muchos votos VOX al PSOE, ya vimos la conversión de Ana Oramás y al tiempo veremos la conversión de Pedro Sánchez. Para votar a imitadores como Ana Lloramás de Coalición Canarias o al Partido Snachista, es mejor votar al original que es VOX.

#11 Flanagan , Tabarnia city, 30/11/2020 - 16:45

El de la plataforma per la llengua te enviara un jamón pata negra por los servicios prestados.podrá seguir espiando a los niños en el pati gracias al PSOE.

#10 Adrián, Barcelona, 30/11/2020 - 08:59

El fiel lacayo de George Soros...

#9 Chris, Lleida, 30/11/2020 - 07:32

"Cuando dije digo, digo Diego". No es la primera vez que pedrito se contraria a sí mismo con las decisiones importantes.

#8 Facholin, Barcelona, 29/11/2020 - 23:11

El emperador sanchez y soros... que mas se puede pedir.