Política · 8 d'Agost de 2019. 09:37h.

Contraofensiva d’ERC contra Bea Talegón

Un exalt càrrec de Cultura diu que "està com un llum de ganxo"

Contraofensiva d’ERC contra Bea Talegón

Persones vinculades a Esquerra han replicat el tuit de la periodista Bea Talegón, que va insinuar a Twitter que es manipulen eleccions per afavorir Esquerra i va reclamar "un sistema de recompte paral·lel".

L'exsecretari de Cultura amb Esquerra, Eduard Voltas, li ha contestat que "és curiós Bea, hi va haver tupinada a les urnes de les municipals i del Congrés, on va guanyar ERC, però no en les de les europees, on va guanyar JxCat. Quines coses, eh!" "Està com un llum de ganxo i la tenim al prime time de TV3" ha reblat el periodista i editor .

"Tants anys fent d'apoderada per Esquerra i jo sense saber que havíem de fer una tupinada", ha ironitzat la presidenta d'ERC a Reus, Ester Alberich. L'exregidor d'ERC a l'Ajuntament d'Olot, Pere Gómez, ha convidat a "la troupe de Talegon a fer d'apoderats" perquè així, segons ell, "s'adonaran que la realitat del país és molt més diversa que no es pensen".

L'ex de la Trinca Josep M. Mainat ha compartit el tuit de Bea Telagón per remarcar que està "confonent Twitter amb 'la gent' i suggerint que l'estat fa trampes a les eleccions perquè guanyi ERC".

Finalment, l'exconseller Josep Huguet no ha fet cap referència al tuit, però ha advertit que "amb aliats espanyols com Cotarelo i Talegón que estan encapçalant el putaerquisme, jo m'ho faria mirar, pels qui creieu que us van a favor". "A veure si al final tindrem sorpreses", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Andrés Hurtado, Pontevedra, 10/08/2019 - 13:04

Su meta no es otra que el poder. Cada vez que "Cataluña" -i.e. su nobleza, burguesía y/o casta política- se revuelve contra el Estado, se debe a que ve peligrar sus tradicionales sinecuras y privilegios (su apuesta por el Archiduque es paradigmática en este sentido). Su meta real es el poder, de ahí que a la mínima se matan entre ellos.

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/08/2019 - 01:53

Mireu que deia el Vicepresidente de los Cruzados de Cristo Rey de Figueras fa 4 anys :

"Lluís Llach: Si la opción del sí a la independencia no es mayoritaria, "me voy a Senegal""

lavanguardia.com 9-9-2015

Ja se sap que els compromisos de La Patria amb el calendari son com les promeses de b

#15 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 09/08/2019 - 01:43

Cotarelo, Talegon, Rufian, Dante i Fachin, la monja tupamara Caram, el conseller de trabajo marroqui Mohamed no se qué ... ..... estos son hoy la referencia intelectual de Catadisney .....
Tenim la independensia a tocar.

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/08/2019 - 00:30

Molt interesant..

"La mal aprendida lección"

https://www.elmundo.es/opinion/2019/08/08/5d4accc221efa0dd0c8b45e4.html

#13 Oriol , Manresa, 08/08/2019 - 20:09

I tanta gracia que els hi feia aquesta ximple.