Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2011. 18:59h.

Contraoferta de Portabella

ERC de Barcelona ajorna el congrés per intentar arribar a acords amb altres forces

Contraoferta de Portabella

Laporta i Portabella, en una imatge d'arxiu

Esquerra de Barcelona ha decidit ajornar el congrés regional per tal de "guanyar temps i seguir sumant, perquè ningú pugui dir que Esquerra ha tancat la porta, per poder debatre millor, al si de la Federació i dels Casals, per arribar a un congrés de llistes un cop totes les negociacions hagin finalitzades, amb la màxima informació per la militància i amb més i millor capacitat de decisió".

El president regional d'Esquerra de Barcelona, Oriol Amorós, ha enviat un mail a la militància per explicar la situació. "Com sabeu, des de fa uns mesos estem mirant de reforçar la nostra proposta electoral obrint-la a totes les forces independentistes i a la gent d'esquerres que vol un canvi a Barcelona construint, així, un tercer espai a la política barcelonina. La nostra actitud és de mà estesa i tots els esforços per sumar són necessaris", ha dit.

En aquest sentit, ha apuntat que "és per això que, després d'haver-ho consultat amb altres membres de l'Executiva i presidents de casals, hem cregut oportú endarrerir la celebració del 42è congrés regional, previst per al proper divendres 4 de març fins al dia 25 de març".

L'ajormament del congrés d'ERC de Barcelona arriba després que Catalunya Acció i Solidaritat Catalana per la Independència hagin iniciat converses per tal de col·laborar conjuntament de cara a les properes eleccions municipals del proper 22 de maig, especialment a la ciutat de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ot, Barcelona, 01/03/2011 - 11:00

S'ha de ser molt roí per reduir l'intent d'unir l'independentisme a ambicions personals.
ERC mereix suport!!

#1 Visca en Laporta ! , Barcelona, 01/03/2011 - 00:38

Es la típica jugada de dir que els enemics són aquells que no s'uneixen al Portabella.El problema no és SI,sino que uns mals resultats farà mal al tàndem Portabella-Amorós en les seves ambicions :un vol continuar vivint del momo i l'altre ser algú en l'Executiva Nacional:Presi,Sec.Gral,.. .