Publicitat
Política · 9 de Març de 2009. 08:43h.

"Convergència encapçalarà la independència"

El jove Èric Bertran considera que "molts militants d'Unió no comparteixen l'opinió de Duran"

Èric Bertran, que va saltar a la fama pel 'cas del Fènix', ha afirmat en declaracions a e-notícies que "Convergència encapçalarà el procés cap a la independència d'aquest país". "Al mateix temps que Catalunya i el catalanisme evolucionen cap a l'independentisme, Convergència Democràtica de Catalunya també ho fa", ha afegit.

El jove independentista ha explicat que "encara no milito a Convergència", però que el projecte de la Casa Gran del Catalanisme "és un projecte novedós i molt important per al país". "Repeteixo -ha insistit-: Convergència encapçalarà el procés d'independència d'aquest país".

Preguntat sobre UDC, formació més moderada en aquest sentit, ha afirma que "Unió sabrà el que fa, jo treballo per Convergència i amb la Casa Gran del Catalanisme", però que "molts militants no comparteixen l'opinió de Duran i Lleida". "En algun moment es decidirà si Unió es vol afegir al procès d'independència o no", ha insistit.

Èric Bertran, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#66 luis, barcelona, 10/03/2009 - 17:00

eso le consideró como martir de la causa
como el que pega un braguetazo y se casa con la pubilla, solucionandose el porvenir

#65 Pau, Bcn, 10/03/2009 - 16:07

Debido a las denuncias de las empresas que estaban siendo "amenazadas" la Policia y en concreto los G.E.O., se presentaron en su casa, al pensar que se trataba de un grupo armado. Estas son las credenciales de este "joven independentista". :)

#64 Pau, Bcn, 10/03/2009 - 16:04

''caso del Fènix' = niño de 15 años que en vez de estar jugando a la play, se dedicaba a enviar emails amezantes a empresas que no etiquetaban en catalan, firmando dichas amenzas bajo el psudonimo de "El ejercito del fenix" (Extraido de Harry Potter)

#63 Laia, BCN, 10/03/2009 - 13:25

Té raó. No diu que Ciu sigui independentista. Però pot anar formant, com ja va fer, sentit de pais en la gent, que vagi evolucionant cap a l'independentisme. El contrari que ha fet ERC que s'emplenen la boca d'independentisme i lliuren la gene al psoe.

#62 NNO A LA LLIGA DE FUMBOL ESPANOLA, NO A LA LOTERIA NACIONAL PERQUE NO AGAFEM LA PART POSITIVA, HEM ACONSEGUIT QUE EL PP HO CRITIQUI VOTARE INDEPENDENC, sils, 10/03/2009 - 11:48

PER CONVENCER MES ENCARA AL PERSONAL PODRIEN ANAR AMB COALICIO AMB EL PP I cIuDADANOS.