Publicitat
Política · 4 de Març de 2009. 18:16h.

Convergència es disculpa pels insults a Corbacho

Colom diu que és una opinió "estrictament personal" i retiren l'article del web

Convergència es disculpa pels insults a Corbacho

Àngel Colom, a la dreta, amb Artur Mas i Xavier Trias, durant un acte amb amb nous militants de CDC del Pakistan

El membre de la sectorial d'immigració de CDC, Mbaye Babacar Gaye, ha comparat al web de la Casa Gran el ministre de Treball, Celestino Corbacho, amb "Hitler o Stalin" arran de "les propostes socialistes per a millorar la Llei d'Estrangeria". Aquest fet ha provocat la reacció del PSC, que, mitjançant el secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha demanat una "rectificació immediata" a Artur Mas.

De moment, el que ja ha dit la seva sobre les opinions de Mbaye Babacar Gaye ha estat el president de la sectorial de CDC, Angel Colom, que s'ha volgut disculpar per aquestes declaracions i ha manifestat a e-notícies que "aquest article reflecteix una opinió estrictament personal del Sr. Mbaye Babacar Gaye, membre del Secretariat d’Immigració. Vull  deixar clar que aquesta no és la opinió ni del Secretariat d’Immigració i encara menys del conjunt de la Casa Gran. En aquest sentit, he demanat a Mbaye Babacar Gaye que, per evitar malentesos, retiri l’article del Web nouscatalans.cat, a la qual cosa ha accedit, ja que considero que algunes de les comparacions són desafortunades i estan fora de lloc".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Esquerra de l'Eixample, BArcelona, 05/03/2009 - 10:57

Això és la Casa GRan: un niu de pagats pel partit, que es dediquen a insultar i a mentir impunement. Quina tristesa.

#1 militant de cdc, BARCELONA, 04/03/2009 - 21:58

aquest senyora per no diu un comentari
a la seva alçada ha de ser portvada al comite de disciplina, per que es pugui defensar a aquestes baxenades, crec que se l'hauria d'expulsar del partit, ha embrutat l'immatge del partit.NO PAPELES PARA TODO