Publicitat
Política · 16 de Gener de 2018. 10:53h.

Convergència es fa la víctima

Francesc Sánchez lamenta que "molta gent s'ha aprofitat" d'ells per fer diners

Convergència es fa la víctima

El responsable legal de Convergència, Francesc Sánchez, en declaracions a El món a RAC1, ha afirmat que "jo no crec que CDC hagi fet res il·legal. No puc saber si algú en nom de CDC ho ha fet. Puc tenir-ne sospites però no en tinc proves”. “Estic convençut que hi ha molta gent que s'ha aprofitat de CDC per treure'n diners els últims anys”, ha assegurat.

Sánchez posa “la mà al foc per l’extresorer Daniel Osácar” i assegura que “si la sentència es converteix en ferma CDC té patrimoni suficient com per respondre per aquests 6 milions i pico d'euros”. “La sentència busca un delicte de tràfic d'influències perquè no existeix el delicte de finançament irregular d'un partit polític”, ha dit.

“No hi ha cap prova de les obres públiques que segons la sentència es manipulen: no es va analitzar cap expedient, cap obra ni es va preguntar cap mesa de contractació”, ha indicat. També ha recordat que "en el moment en què es forma el PDECat no hi ha ningú de la CDC d'abans del 2010 excepte Artur Mas. I ja en aquell moment, Artur Mas ja diu que hi serà poc temps”.

“Des del punt de vista empresarial i econòmic el PDECat no té res a veure amb Convergència”, ha defensat. “Ni Turull ni Rull ni Puigdemont té res a veure amb això i l'alcaldessa Ada Colau els utilitza d'una manera matussera. Són gent honesta. No entraré en aquestes paraules de l'alcaldessa”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Supremacistas, corruptos y mártires., 18/01/2018 - 00:54

¡Huy mira... inocentes corderillos estelados! abusaban de ellos en aquel maravilloso oasis catalán. El dinero se lo metían en el bolsillo por la fuerza unos malvados empresarios despues de una visita al Palau...
Catalanismo es racismo y corrupción, no teneís verguenza.

#14 Poca vergonya, Catalunya, 17/01/2018 - 00:21

Poca vergonya es el que té en Francesc Sànchez quan després de passar el que ha passat pel seu despatx i enviar els tesorers a cobrar a Madrid, millor un silenci
Aixo si tots arreglats, ell amb en Melero i ara en Coromines a l'Associació Catalana de Municipis..
El que deia, poca vergonya!

#13 Sergi , Barcelona, 16/01/2018 - 19:28

Es fan la victima, normal, aixo es la especialitat de la casa, son autentics mestres, son victimes de tot i de tots, victimes del corruptes, d'España, del Govern, de l'Estat, de la UE, del mon, etc. Victimisme per donar i regalar.

#11 Palerm mon amour, Can Corleone del Besós, 16/01/2018 - 17:16

Res de nou, ja ho hem vist a moltes pelis americanes i italianes. Si ets constructor vols obra pública, a pagar trinco-trinco i si no comença a despatxar empleats. Desprès quan peti els cobradors ja diràn que son víctimes i que els altres s'han aprofitat de la seva bonhomía. Uns angelets aquesta colla de trilers.

#10 Josep, Barcelona Tabarnia España, 16/01/2018 - 15:33

es que no tienen ni cinc