Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 17:13h.

Convergència es mobilitza per l'autodeterminació

Diversos membres de la direcció nacional del partit faran acte de presència a moltes poblacions

Convergència es mobilitza per l'autodeterminació

Felip Puig, amb una estelada

Convergència Democràtica realitzarà un desplegament arreu de Catalunya el dia en que se celebraran 161 referèndums d'autodeterminació en diferents municipis del territori. Així, a més de les direccions i els comitès locals i comarcals, diversos membres de la Direcció Nacional oferiran el seu suport al llarg del diumenge, a moltes poblacions del territori català que celebren consulta.

Lluís Recoder, alcalde de Sant Cugat del Vallès, juntament amb Josep Rull, diputat al Parlament de Catalunya, seran presents durant la jornada a diversos punts de votació de la ciutat, una de les més grans de Catalunya on es realitzarà el referèndum sobiranista. Mentre que Felip Puig, Oriol Pujol, Àngel Colom i Gerard Figueras seran a Vic durant el diumenge.

Algunes de les poblacions que tindran representació de CDC són Vilanova i la Geltrú, amb la presència del Diputat al Congrés Carles Campuzano i el President de la JNC Gerard Figueras, que a més anirà a Vic; Tàrrega, on assistirà la presidenta del Consell Nacional Marta Alòs; Premià de Mar, amb Montserrat Candini, Secretaria Executiva d’Àmbit Sectorial i senadora a Madrid; Ripoll amb el president de la Federació de Girona Eudald Casadesús; Banyoles, on hi anirà el Portaveu Adjunt al Congrés Pere Macias; el Secretari Executiu de Territori de CDC, Lluís Maria Corominas, assistirà a la jornada de les consultes sobiranistes a Castellar del Vallès.

Josep Rull, diputat de CiU al Parlament de Catalunya, té previst assistir durant la jornada a Castellbisbal i a Ullastrell, a més de Sant Cugat. Francesc Homs, Secretari Executiu de Projecte, estudis i programa visitarà Taradell i altres pobles de la comarca d’Osona; mentre que el President de la Sectorial d’Immigració de Convergència, Àngel Colom, assistirà a Canet de Mar i a Arenys de Mar, a més de Vic; i l’alcalde de La Seu d’Urgell i diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Albert Batalla, anirà a fer seguiment de la consulta a la ciutat de Solsona, a més d’altres pobles de la comarca; Jordi Cuminal, secretari de Comunicació de CDC, anirà a Sant Celoni i Cardedeu. Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès serà present durant la jornada a diversos punts de votació de la ciutat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Miquel, Barna, 12/12/2009 - 03:25

Va, deixem de criticar i tots a participar. Visca CIU, Visca ERC, Visca la CUP i Visca Reagrupament.

#5 ricard, barcelona, 11/12/2009 - 23:42

d'acord amb Jordi. Que els partits no perverteixin ,amb els seus interessos de guanyar vots i poder, el que surt de la societat civil. Les consultes són una manifestació alternativa a la política. i a l'autonomia. Que no volguin capitalitzar-les.

#4 Hug, Begur, 11/12/2009 - 22:53

I unió? no veig per enlloc a en Duran. Ni per Begur..que ja es dir. tenim el que hens mereixem

#3 Josep Martí, Barcelona, 11/12/2009 - 18:45

Gerard Figueras vigila de no arribar al coma etilic com casi arribes a arenys de munt. tot el dia tancat a un bar bebent no es bo. esperem que a vic facis algu mes a part de beure cervesa i posarte a les fotos. gandul

#2 Jordi, Barcelona, 11/12/2009 - 18:35

Estaria bé que CDC no potinegés les consultes. Deixem que la societat civil faci la seva.