Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2013. 15:29h.

Convergència ho nega tot

"Ni CDC, ni la Fundació CatDem, ni cap persona del nostre partit, mai no s'han lucrat del Palau de la Música"

Convergència ho nega tot

Imatge del comunicat

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha negat que el partit hagi cobrat comissions de la constructora Ferrovial mitjançant el Palau de la Música, tal com s'afirma en una interlocutòria del jutge d'instrucció número 30 de Barcelona que ha donat per finalitzada avui la construcció.

CDC, mitjançant un comunicat, reitera que "ni CDC, ni la Fundació CatDem, ni cap persona amb relació orgànica amb el nostre partit, mai no s'han lucrat ni del Palau de la Música ni de les institucions que en depenen".

També s'explica que "respectem però no compartim les conclusions indiciàries del magistrat en la interlocutòria que clou la instrucció d'aquest procediment".

"Al nostre entendre -diuen- els indicis que ara determina el jutge no tenen una base sòlida i són una reiteració de l'escrit extraprocessal fet pel fiscal fa uns dies".  

"No obstant això, tal com hem fet des del principi de la causa, des de Convergència es seguirà col·laborant amb la justícia com a principal part interessada que som per aclarir tots i cadascun dels fets que s'imputen i que considerem falsos i no provats", afegeixen.

"És per tot plegat, que defensarem la nostra actuació, amb tots els mecanismes que tinguem al nostre abast davant el convenciment que no hi ha hagut cap irregularitat com així també ho acredita el principal perjudicat, el Palau de la Música, a través d'un escrit entregat al jutge instructor i signat per la Fundació Orfeó Català- Palau de la Música i l'Associació Orfeó Català-Palau de la Música", asseguren. 

Al·legacions de CDC

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 16/07/2013 - 19:37

Es que los de CiU han estudiado en colegios de pago como los del PP.... Jua, jua, jua,...

#10 David, Barcelona, 16/07/2013 - 19:36

Anda lo mismo que hizo el PP (dando la cara Rajoy, hoy Más no la ha dado). Por tanto la frase ha de ser Mas dimisión,,,,,o parafraseando a Trías si dejáis de hacer la consulta ilegal.... Aliguili no se os declara culpables.

#9 pip, Igualada, 16/07/2013 - 18:48

collons, Corrupgència, tant afirmativistes que sou en temes CiUnistes i sionistes d'israel i la seva minyona ianqui....
i tant negativistes que sou en tot el demés.

#8 spanish, Madrid, 16/07/2013 - 18:03

COP D´ESTAT CIVIL ILEGALITZACIO DE TOTS ELS PARITTS I GOVERN AMB PERSONES QUE NO HAGI TOCAT MAI EL PODER

#7 Pere, Lleida, 16/07/2013 - 17:48

Per això volen la independència: així es garanteixen unes quantes dècades més d'espoli i impunitat.