Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2009. 17:36h.

Convergència s'instal·la a la Franja de Ponent

CDC manté contactes amb altres partits polítics d'arreu dels Països Catalans

Convergència s'instal·la a la Franja de Ponent

Felip Puig i Mas

Felip Puig ha anunciat que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) apadrinarà una nova formació política a la Franja de Ponent. Aquest proper cap de setmana, el secretari general adjunt de CDC participarà en el congrés fundacional d'aquest nou partit a Fraga, segons ha dit a la tertúlia L'oracle de Catalunya Ràdio.

Puig ha dit que "respectant l'autonomia i lluny de les ingerències polítiques, Convergència establirà contactes amb Convergència Democràtica de la Franja (CDF), una formació que ha volgut prendre de referent a un partit modern". Puig ha afegit que CDC manté contactes amb altres formacions polítiques d’arreu dels Països Catalans. El cap de setmana passat Puig va participar en el II Congrés de Convergència a la Catalunya Nord. És coneguda també la relació d’agermanament de CDC amb Convergència Democràtica Aranesa i el fet que Convergència i Unió concorre a les eleccions europees juntament amb el Bloc Nacionalista Valencià i Unió Mallorquina.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Francho, Uesca, 10/02/2009 - 05:27

Desde el respeto a que cada uno libre y decmoráticamente tome las decisiones que crea oportunas, pero estoy convencido que los partidos aragoneses CHA, Tierra Aragonesa y Estau Aragonés,vamos a defender la realidad nacional aragonesa.

#20 ¿Mande?, Fraga, 10/02/2009 - 01:18

¿Paisos qué?

#19 UN ARAGONES, ZARAGOZA, 07/02/2009 - 18:01

Me parece muy bien, cada uno que haga lo que quiera. A ver si los aragoneses montamos otro partido en Cataluña filial de CHA, Tierra Aragonesa o Estado Aragonés.

#18 Montse, Fraga, 07/02/2009 - 00:35

Pero de que de paisos catalans parleu.
Lo que la Generalita de Cataluña ha ursupado a lo largo de 30 años de manipulación de la historia en la escuelas, no es otra cosa que EL REYNO DE ARAGÓN, a ver si os enteráis de una puñetera vez. Fraga aragonés

#17 jORDI, del segrià, 06/02/2009 - 18:38

Quin llàstre arrossegarem sempre els de Lleida... Pensar que el Rei Jaume va repoblar les terres de València amb gent de Lleida. Quin deshonor ens cau sobre els nostres avantpassats!Qui sap d'on ve la dita de: valencià i home de bé...(ja sabeu com acaba)