Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2009. 16:21h.

Convergència tira pel dret a Salou

CDC intentarà incorporar "posteriorment" a Unió a la moció de censura

Convergència tira pel dret a Salou

Mas i Duran

El president de Federació de CDC al Camp de Tarragona, Quim Nin, ha replicat les crítiques d'Unió després que Convergència hagi pactat una moció de censura a Salou amb la FUPS. Nin ha afirmat, "en relació a la sorpresa que UDC mostrava per no conèixer l’abast de les negociacions, que precisament per això l’acord subscrit entre CDC i FUPS té un punt concret que indica que cal fer tots els esforços necessaris per part de les dues formacions polítiques per explicar i  incorporar posteriorment a UDC en aquest acord estratègic”.

L’acord entre CDC i FUPS estableix que a les municipals del 2011 es presentaran en una llista conjunta. L’acord subscrit per la direcció nacional  té l’aval dels dirigents territorials i comarcals de CDC al Tarragonès. En el mateix s’instava als dos militants convergents a l’ajuntament, Salvador Pellicé i Marc Montagut,  a sumar-se a un acord que inclou el respecte a la llista més votada a les darreres eleccions municipals.

“Lamentem que un dels regidors -ha afegit Nin- no segueixi l’acord estratègic. Sense valorar si hi haurà més o menys rèdits electorals futurs per a la nostra formació política, entenem que el nou govern amb Pere Granados al davant, i amb la presència de Marc Montagut, també anirà bé pel conjunt dels habitants de Salou. Per explicar el procés convoquem a la militància de Salou, just després de Setmana Santa, a una assemblea on s’exposarà el camí seguit fins avui i les perspectives de futur davant la nova realitat que s’ha configurat”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat