Política · 24 de Febrer de 2016. 22:34h.

Convergència va criticar el pacte amb “la dreta espanyolista” a Tarragona

A Lleida es van manifestar contra l'acord del PSC amb Ciutadans

Convergència va criticar el pacte amb “la dreta espanyolista” a Tarragona

Josep Fèlix Ballesteros amb els dirigents del PP y Unió en Tarragona

Convergència ha criticat els pactes que el PSC ha fet a Tarragona amb el PP i a Lleida amb Ciutadans, abans de pactar amb ells a Girona. El portaveu del grup municipal de CiU a Tarragona, Albert Abelló, va assegurar veure “un pacte clarament escorat a la dreta espanyolista” quan Josep Félix Ballesteros va arribar a un acord amb el PP i amb el regidor d'Unió. “El PSC, Unió i el PP tenen a Tarragona un caire molt espanyolista”, va afirmar en declaracions a Ràdio Ciutat de Tarragona.

 

CDC va participar en una manifestació a Lleida quan Àngel Ros va pactar amb Ciutadans. Va ser en una concentració organitzada per l'ANC, Òmnium i la Plataforma per la Llengua i on també van participar ERC i la CUP. La manifestació es queixava del pacte i de l'acord lingüístic signat.

 

El portaveu de CiU a la Paeria, Toni Postius, va assegurar que el socialistes s'havien “venut “ la llengua i els va acusar de traspassar “totes les línies vermelles imaginables”. Postius va tancar la porta a possibles acords estables amb Ros després de pactar amb Ciutadans.

 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 BEJOTA, BCN, 25/02/2016 - 14:47

Es el primer caso de una gran multinacional que opta por llevarse su cuartel general de la capital catalana
Ya tenemos otro caso de emigración de un gran grupo empresarial desde Barcelona a Madrid. En esta ocasión se trata del consorcio británico WPP, un coloso mundial especializado en publicidad,

#5 narcisa, independència i independènCiU, 25/02/2016 - 12:49

Convergència no, Conveniència...
buenu, li escau millor Corrupgència, jajjs.

#4 magrab, Barcelona, 25/02/2016 - 12:03

O sigui, ara tenim Tarragona, Lleida i Girona en mans dels partits anti-independància i Barcelona, no se sap on és, més aviat "missing".

No entenc res.

#3 Pablito 1, Barcelona, 25/02/2016 - 10:01

Que Convergencia hable de pactos contra natura y los critique, suena a chiste malo, ya que ellos, siempre se han prostituido al mejor postor, sin más miramiento que sus propios intereses y no perder el poder para andorrar.
Convergencia haría bien a Cataluña y a España que desapareciera como partido.

#2 Neferu, Barcelona, 25/02/2016 - 08:59

Pues ahora les toca a ellos y, ¡para subirle el sueldo al Convergente!!
¡Demencial!