Política · 14 de Juliol de 2017. 17:28h.

Convergència va posar la mà al foc per Oriol Pujol

El partit va afirmar que “no ha format part, ni forma part, de cap trama corrupta”

Convergència va posar la mà al foc per Oriol Pujol

Comunicat de CDC

Convergència va sortir en defensa de l'exnúmero dos del partit, Oriol Pujol, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya fes pública la interlocutòria on dictaminava prendre-li declaració en qualitat d'imputat pel cas de la ITV el 19 de març de 2014.

CDC va assegurar a través d'un comunicat que “Oriol Pujol Ferrusola no ha format part, ni forma part, de cap trama corrupta amb intenció d’influir en l’Administració de la Generalitat ni sobre cap altra institució”. Convergència també va asseverar que “mai va sol·licitar i, molt menys percebre, cap contraprestació –econòmica o no econòmica- a canvi d’una votació al Parlament durant la tramitació de la Llei de Seguretat Industrial de l’any 2008”.

Finalment, la formació desitjava que “la investigació judicial avanci amb la màxima celeritat per poder donar totes les explicacions necessàries que demostraran que Oriol Pujol sempre ha actuat dins l’estricta legalitat”.

cdc.jpg

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , UNA COSA ES DIR I LA ALTRA FERU SI U HESIN FET ALGUNS TINDRIEN LA MÀ CREMADA , 18/07/2017 - 03:21

AIXO DEMOSTRA UNA SOLA COSA Que Mai sa de POSAR LA MÀ AL FOC PER CAP POLITIC . Si no vols Cremarta Ara alguns de CONVERGENCIA Tindrien que tenir Cremada la mà tal con ban dir ferian i no han FET PER SORT Seva DIR LES COSES ES FACIL FER-LES NO

#8 manel, Barcelona, 14/07/2017 - 19:11

Sigues fort, Oriol.

#7 tzatza, bcn, 14/07/2017 - 19:11

Si "va actuar dins l'estricta legalitat" segons el seu partit i ara ell mateix admet que no va ser així, algú hauria de donar explicacions oi ? I no només els del seu partit. O potser ningú pot explicar en quin punt de la Llei es van basar per fer l'esmentada declaració?

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 14/07/2017 - 19:09

La mano de Convergència ha ardido, como todo el partido. Por eso su residuo PDECAT está tan quemado.

#5 Alejandro, Barcelona, 14/07/2017 - 18:53

¿ Acaso se puede tener más poca vergüenza? Sabían que mentían, sabían que habían mordidas pero al final es el mismo acusado el que los deja en evidencia al declararse culpable, de momento de la ITV, de lo demás, iremos viendo paso a paso, cómo acaba por saberse su larga y ancha corrupción.