Publicitat
Política · 11 de Març de 2016. 08:32h.

Convergència vota a favor dels immigrants sense papers

El Parlament aprova flexibilitzar els requisits per obtenir el permís de residència

Convergència vota a favor dels immigrants sense papers

Àngel Colom, durant la inauguració d'una mesquita

El Parlament ha aprovat una moció que flexibilitza els requisits per a l'obtenció del permís de residència i obre la porta a la regularització de les persones immigrades sense necessitat d'un contracte de treball. El text ha comptat amb 83 vots a favor de Junts pel Sí, CSQP i la CUP, 10 vots en contra del PP i 40 abstencions de Ciutadans i el PSC.

L'associació Papers i drets per a tothom destaca que el text "reconeix la possibilitat d'atorgar informes d'arrelament i integració social per part de la Generalitat sense necessitat del fins ara indispensable contracte de treball. Planteja també que aquests informes siguin admesos pel govern central com una via per a la regularització".

"Reafirma -diu- l'obligatorietat de les administracions locals a l'empadronament de totes les persones que visquin en un determinat municipi independentment que tinguin o no domicili, residència legal" i "suprimeix les taxes de la Generalitat per als informes d'arrelament i insta això a les diferents administracions locals".

Finalment, l'entitat lamenta que el text aprovat supedita la regularització de les persones immigrades al "empara d'organitzacions d'utilitat pública".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Alex, Barcelona, 12/03/2016 - 12:46

Mai votaré un partit que doni suport a l'entrada d'immigrants il.legals.En sóc completament contrari.

#18 Carlos Gomez, Bcn, 11/03/2016 - 22:07

El dia que se sapigua qui es aquest home, en que ha treballat a la seva ja llarga vida i quan esta cobrant per estimar tant Catalunya desde el mateix moment que el van batejar pot haver greus problemes d´order public
Es la versio mustelida del Rufian, la senyora Forcadell o el Benach
Tot un patriota

#17 Juan, Terrassa, 11/03/2016 - 21:49

Ciudadanos y Socialistas de la mano traicionando a Cataluña. Que vengan todos los ilegales que quieran que los que hemos cotizado tenemos mas de 55 años y tenemos la" suerte" de que nuestro conyugue cobre 900 euros NOS QUEDAMOS SIN AYUDA. SIN VERGÜENZAS!!!

#16 La bena als ulls, Colomtown, 11/03/2016 - 18:13

I poensar que aquest paio te un bon sou i els nostres fills han de fotre el camp a l'estranger a buscar feina! Mare de Deu (pardó, Alah)

#15 Saltenc, Salt, 11/03/2016 - 18:04

Honorable Colom, tots els que vivim a Salt, li debem el nostre benestar y el nostre bon viure. Gracies a vosté el poble es com Disneylandia. Esperem veure´l molt aviat per Salt. De quina manera ? millor no dir-ho per aqui...

#15.1 Ondia, Gironès, 11/03/2016 - 20:23

Increïble, encara hi ha algun europeu vivint a Salt!!!