Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2009. 12:58h.

Convergents sense sort a Reagrupament

Només lexmilitant Ester Ponsa accedeix a la direcció

Convergents sense sort a Reagrupament

Fonollosa, als estudis d'e-notícies

Diversos exmilitants o encara militants de CDC van presentar la seva candidatura per a incorporar-se a la direcció de Reagrupament durant l'Assemblea que es va celebrar dissabte passat al Palau de Congressos de Barcelona, però a l'hora de la veritat, no van ser escollits per formar part de la direcció del projecte que ja presideix Joan Carretero.

Entre els convergents o exconvergents que van presentar candidatura a la direcció i no van ser escollits hi ha dos exconsellers nacionals, Ignasi Planas -autor d'“El catalanisme ha mort. Visca Catalunya”. Ed. Duxelm. 2008- i Joan Fonollosa, que també va ser membre del comitè executiu nacional.

A més de Roger Granados -que va entrar a CDC a començaments dels 90 juntament amb ara dirigents com David Madí o Quico Homs-, David Vinyals o Joan Altés, de  Cervelló (Baix Llobregat). Granados i Vinyals han estat promotors de la iniciativa legislativa popular a favor de l'autodeterminació rebutjada pel Parlament mentre que Joan Altés ha militat nou anys a CDC, on ha estat responsable d’acció política i membre de l’executiva.

Finalment, també Marc Viñolas, que he estat militant de CDC, Conseller de Barcelona i responsable de les campanyes de comunicació territorial en les darreres eleccions al Parlament i muncipals.

Ester Ponsa és l'única exmilitant de CDC que ha entrat a la direcció de Reagrupament. La nova integrant de la direcció de la formació independentista va entrar a la JNC amb 14 anys i posteriorment es va incorporar a CDC". Segons admet en el currículum que va apssar la formació de Carretero, "he abandonat aquest partit arran de la inadmissió de la ILP pel Referèndum d'Autodeterminació per part de la Mesa del Parlament de Catalunya". 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep-Joan, Palma (Mallorca), 10/10/2009 - 11:02

Perquè, Vicenç. n'esteu tan segurs del que farà RCat al Parlament? Potser perquè ni tan sols tindrà un nombre de diputats suficient per ser decisius?

#4 Maria, Barcelona, 09/10/2009 - 14:32

Afortunadament en Carretero ha vist la llum i ha deixat fora qui no mereixia entrar.

#3 Martí, Barcelona, 09/10/2009 - 14:07

Al congrés de Reagrupament es va veure que assemblearisme dels carreteristes és només de façana. Tots els càrrecs estaven donats. Únicament se'ls va descontrolar el Teo Vidal i ara ja han fet dimitir i han susbstuït pel Granados. Quins demòcrates!!!

#2 Xavier, Barcelona, 09/10/2009 - 13:52

En Roger Granados sí que ha entrat, finalment, a la direcció de Reagrupament. Un dels candidats, de la Catalunya Nord, ha cedit el seu lloc i ha entrat el candidat número 19, que era en Roger.

#1 Vicent, Vendrell, 09/10/2009 - 13:46

L única opció valida per a un sobiranisme sà és reagrupament ara mateix. Ja veurem si entren al parlament com actuen, com a minim sabem que no reeditaran un tripartit o quatripartit nefast per Catalunya