Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 11:27h.

Convergents veuen la sentència una "declaració de guerra"

Sobiranistes de CDC afirmen que "ni acceptem ni acatem" la decisió del Constitucional

Convergents veuen la sentència una "declaració de guerra"

Germà Gordó en un consell nacional de CDC entre Jordi Cuminal i Joaquim Forn

L'associació Ciutadana Barcelona 2020, que comta a les seves files amb dirigents de CDC -com el gerent Germà Gordó, el president de la Federació de Barcelona o l'exdirector general de Seguretat Ciutadana, Jordi Martí- ha publicat un manifest on deixen clar que "ni acceptem ni acatem" la sentència del TC respecte a l'Estatut.

En aquest sentit consideren que el dictàmen "és una declaració de guerra al poble català, les guerres no tenen perquè ser amb armament convencional". "L’estat espanyol ha respost com en els seus pitjors moments, agressivament, durament, il·legítimament contra la nació catalana, contra el poble català, contra els catalans i les catalanes, contra el present i futur d’infants, grans i ancians, contra la lògica democràtica i contra la consciència d’un poble".

L'associació afirma que "la lògica ens diu que el primer que hem de fer és no acatar la sentència, que seria tant com no acceptar el Dret de Decidir". "Els partits tenen dues opcions: acceptar o no acceptar el dret a decidir del poble català (el darrer cop exercit en el Referèndum de l’Estatut), o bé acceptar o no acceptar que una Sentència del Tribunal Constitucional està per sobre d’aquest dret", subratllen.

"Nosaltres optem per la primera i per tant, des l’Associació Barcelona 2020, no acceptarem ni acatarem la Sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut d’Autonomia", conclouen.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Jose Manuel, Madrid, 01/07/2010 - 21:31

Magnifico, ¿y?

#15 Jep, Catalunya, 01/07/2010 - 16:36

Convergents, aquesta batalla no la guanyarem si seguiu pensant com autonomistes. Què feu els sobiranistes recolzant al que vol començar ara un altre via-crucis amb l'enganyifa del concert econòmic? que no us ha quedat prou clar que no ens faran ni cas?

#14 Jep, Catalunya, 01/07/2010 - 16:32

Amb l'espoli fiscal, amb el menyspreu a la nostra voluntat, amb la imposició autoritària i fatxenda d'unes majories i unes institucions alienes, amb el sotmetiment a un disseny de model d'estat separador i centralista, només hi ha una sortida: //*//

#13 Jep, Catalunya, 01/07/2010 - 16:28

Crec que era Mas qui comparava el destí de Catalunya amb un gran transatlàntic que havia de maniobrar amb compte, símil per criticar les veus independentistes. El problema és que maniobren apropant-se cada cop més a les roques enlloc de canviar el rumb

#12 Fran, Llinars, 01/07/2010 - 16:22

Pero d quina guerra parleu xatos?feu unes escenificacions brutals,ni a Broadway.Si us voleu exiliar feu com el germa d Carod vivint a tot drap,pero deixei a Cat i Esp en pau,q no tenen la culpa dls seus politics d pandereta i barretina.