Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2017. 10:27h.

Converses de fusió entre MES i Avancem

Pau Miserachs, nou coordinador a Barcelona de Moviment d'Esquerres

Converses de fusió entre MES i Avancem

Pau Miserachs, en un recent acte al Parlament

L'Assemblea de Moviment d'Esquerres-MES a Barcelona ha elegit per unanimitat l'advocat Pau Miserachs nou Coordinador del partit a Barcelona. Substitueix Gemma Sendra, comissionada pel al càrrec al juliol de 2015 i que va ser candidata número 6 en la llista conjunta amb ERC a les darreres eleccions municipals a Barcelona.

El canvi de Coordinador de Barcelona a Moviment d'Esquerres es produeix mentre segueixen “a bon ritme” les converses per la fusió d'Avancem, dirigida per Joan Ignasi Elena, amb Moviment d'Esquerres. Miserachs és membre de l'Institut d'Estudis Catalans i de la sectorial jurídica de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).  També pertany al Consell de Nova Esquerra Catalana des de la primera assemblea fins a la fusió amb Moviment Catalunya.

El nou coordinador ha presentat a l'assemblea les àrees bàsiques de treball del partit “per fer anàlisi de la gestió municipal, la gestió del pressupost i preparar alternatives a la política municipal actual en termes de equitat, igualtat, justícia social i respecte a la voluntat participativa dels ciutadans i ciutadanes, alhora que treballar per fer reals els valors de les esquerres”.

Durant la transició política, Pau Miserachs va formar part de la comissió de control de l'Ajuntament de Barcelona, on dirigia la secretaria d'estudis municipals d’ERC i és un expert en la detecció de fraus.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 28/07/2017 - 13:03

Ja era hora.

Era imprescindible la fusio del Frente Popular de Judea amb el Frente Judaico Popular en una sola canongia unitaria i deixarse de tanta mandangada.

Ara tocara congres extraordinari i eleccio del nou Brian.

Visca Catalunya

#3 botifler1914, Veneçuela del Monte, 28/07/2017 - 11:21

A mi todo esto me suena a como se organizan las vacas para ver de que pesebre comen.

#2 Flequi, Vallfogona de Riucorb, 28/07/2017 - 11:02

Pues que Pau explique lo del prucés: vosotros indicáis lo experto que es en el ámbito que así subrayáis.

#1 Raurell, Barcelona, 28/07/2017 - 10:54

O sea que se juntaran 3 y 2 y al final seran 4.
En resumen, unos a PDECAT y otros a ERC, a pillar cargo y sueldo.