Publicitat
Política · 11 de Maig de 2022. 10:03h.

Conya de Ciutadans amb Borràs

"Gràcies a la seva excel·lència per concedir-me la gràcia de parlar en aquesta cambra que vostè considera seva"

Conya de Ciutadans amb Borràs

El diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco ha tirat d'ironia quan la presidenta del Parlament, Laura Borràs, li ha donat la paraula per a formular una pregunta durant la sessió de control al Parlament després que ahir li retirés la paraula després de queixar-se per la lectura d'una declaració contra l'acte del TSJC que ordena l'aplicació del 25% de castellà a l'escola.

"Gràcies presidenta, o hauria de dir la seva excel·lència, a la seva excel·lència per concedir-me la gràcia de parlar en aquesta cambra que vostè considera seva. Amb les seves absolutes potestats li agraeixo la seva generositat a l'hora de deixar-me parlar en aquesta cambra", ha dit Martín Blanco.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/88LDHUtmInI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

El portaveu de Ciutadans ho ha dit després que en la sessió d'ahir Martín Blanco apel·lés a "l'article 90" del reglament i posteriorment a "l'article 39" per a qüestionar el discurs de Borràs, que li va retirar la paraula.

"Senyor Martín Blanco, no té la paraula. Li he tret. Li he retirat la paraula. No estic dialogant amb vostè", li ha etzibat. No dialogaré amb vostè sobre el reglament quan hi ha informes dels serveis jurídics que li expliquen com ha d'interpretar els articles del Reglament. Jo ho estic fent com correspon", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 11/05/2022 - 21:02

Jugar a basket ball o baloncesto no es lo mismo que hacer teatro, que dirigir un concesionario de coches o bien presidir un Parlamento autonómico. ¿Hago croquis?

#17 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 11/05/2022 - 20:52

¡Ay Borràs, qué pena me das!
-¿Pena?
Bueno, mejor dicho, repulsión y mucho más.

#16 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 11/05/2022 - 16:44

Aviam si s'enteren d'una vegada de qui mana aquí!! Ja anava sent hora!!

Quanta dignitat!!

#15 Antonio, Vilafranca, 11/05/2022 - 14:58

Pero que cansinos y pesaos todos. Mientras, a pagar la luz, la gasolina... y la comida Y SUS SUELDOS, GASTOS Y DIETAS.

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 11/05/2022 - 14:55

La Borras actua en el Parlament como si fuese su cortijo particular, ella esta en su finca y alli hace lo que le da la gana, es normal, todos estos hacen lo mismo con Catalunya, es su cortijo, Catalunya es suya y hacen con ella lo que les rota.