Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2018. 14:44h.

Cop de mà d'ERC i el PDECAT a Pedro Sánchez

Aproven superar el límit del dèficit per "llançar un missatge de bona voluntat"

Cop de mà d'ERC i el PDECAT a Pedro Sánchez

ERC i el PDCat han anunciat el suport dels seus diputats al Congrés a la senda d'objectius de dèficit del Govern, per exprés desig del Govern de la Generalitat, segons han reconegut ells mateixos.

El diputat d'ERC, Joan Margall, ha explicat que "el Govern ens demana aquest gest i ho fem amb convicció, per llançar un missatge de bona voluntat, per no trencar els escassos ponts que ens queden ni el el fil molt fi de diàleg que encara existeix".

"Som conscients que aquest gest tindrà costos per a nosaltres però ho fem convençuts que encara hi som a temps", ha considerat, a més d'afegir que "aquí tenen el nostre gest, senyors del PSOE. Ara la pilota està a la seva teulada" .

Per part del PDECAT, Ferran Bel, ha insistit que l'aprovació dels objectius de dèficit és "d'acord amb el propi criteri de la Generalitat", però ha recordat que "si la Generalitat tingués un sistema de finançament just i equitatiu no hauríem demanar aquestes dues dècimes de dèficit ".

El diputat ha volgut manifestar que "no s'equivoqui ningú, això no és l'avantsala per aprovar els PGE", i ha assegurat que "sense una proposta de solució política per Catalunya, el PDeCAT no aprovarà els Pressupostos".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/12/2018 - 18:24

El març del 2017 es van complir el 18 mesos.

I demà, tots als despatxosCom diu un amic meu Catalunya es divertida si te la sua tot una mica.

#1 Carme, Barcelona, 20/12/2018 - 16:10

Aquest parell de la foto han vist perillar les prebendes i els salaris que reben cada mes. El cromanyó fent de professor de català ni amb deu vides hagues cobrat mai el que ha arrambat durant trenta anys, i l'altre el mercenari que feia de pallaso pel carrer abans que el contractessin els sediciosos ha viscut el somni de la seva vida. Fariseus