Publicitat
Política · 6 de Juny de 2019. 14:44h.

Cop de porta de Sánchez a Torra

"A ningú se li acut que el president d'un govern en una democràcia se s'assegui a parlar de sentències dels jutges"

Cop de porta de Sánchez a Torra

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, no rebrà el pesident de la Generalitat, Quim Torra. Ho ha assegurat la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, tancant així la porta a una reunió entre tots dos presidents, com Quim Torra li va demanar per carta.

Després de manifestar que Torra "li està demanant al president en funcions, que representa el poder executiu, seure a parlar del poder judicial", Calvo ha garantit que això "no passarà". La vicepresidenta assegura que "a ningú se li acut que el president d'una democràcia s'assegui a parlar de sentències dels jutges" i sobre "la situació de ciutadans" que puguin estar immersos en un procés.

"El president no rebrà a Torra. Torra, president de la Generalitat, li està demanant al president en funcions, que representa el poder executiu, seure a parlar del poder judicial. Això no passarà. A ningú se li acut que el president d'un govern en una democràcia se s'assegui a parlar de sentències dels jutges, sobre la situació de ciutadans... Estan immersos en un procés... Això és inaudit, inconcebible", ha dit Calvo.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/06/2019 - 19:06

Seguro que el comité ese de chichinabo emitirá otro escrito diciendo que la separación de poderes es puro fascismo, aunque tendrán que aumentar el caché.

#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/06/2019 - 19:02

És que Torra, de democràcia, entiende más bien poco.

#10 oriol, Manresa, 06/06/2019 - 17:30

La Rahola deu estar treient foc pels caixals. SI teniu la gosadia de veure TV3 aquesta nit, tingueu l'extintor aprop.

#9 botifler1914, Vaterlux, 06/06/2019 - 17:14

Inaudito tal vez en Madrid, en Catadisney no habrá más que un poder y lo demás son hostias.

#8 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 06/06/2019 - 16:47

La separación de poderes es algo que el secesionismo totalitario no comprende, de ahí que los creyentes sean incapaces de comportarse como demócratas