Publicitat
Política · 29 de Març de 2021. 19:15h.

Cop de timó al PPC

Alejandro Fernández recupera Santi Rodríguez com a secretari general

Cop de timó al PPC

El Partit Popular de Catalunya ha nomenat Santi Rodríguez, que es va quedar fora de Parlament després de les passades eleccions, com a nou secretari general del PPC. El partit també ha decidit nomenar dos coordinadors generals.

La diputada al Congrés Llanos de Luna ocuparà el càrrec de coordinadora general d'acció política, i Juan Milián serà coordinador general d'estratègia política i comunicació de la formació presidida per Alejandro Fernández.

El partit explica en un comunicat que "amb aquests nomenaments de persones d'àmplia trajectòria, acordats per unanimitat el comitè, el PPC treballarà per reforçar la seva implantació en el territori i l'estratègia de comunicació".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Caganer, BCN, 31/03/2021 - 18:38

Joder Alejandro!! con lo buen parlamentario que eres y la MIE...DA de equipo que tienes. La una, no pasa por la sede desde hace años, y el otro no ha hecho nunca nada fuera de la política y anda de lado a lado buscando carguito para seguir viviendo. Pero vamos, que con Bolaños de director de gabinete, no podemos esperar nada...