Publicitat
Política · 19 de Desembre de 2018. 19:52h.

Cops de martell contra el PSC

Arran ataca la seu dels socialistes a Vilanova i la Geltrú

L'organització independentista Arran ha atacat a cops de martell la seu del PSC a Vilanova i la Geltrú i ho ha difós a través d'un vídeo al seu compte de twitter. El vídeo mostra membres de l'organització juvenil de l'esquerra independentista encaputxats colpejant amb un martell els vidres del local i fent pintades on s'hi pot llegir "21-D Tombem el règim".

Un total de catorze seus del PSC van aparèixer aquest dimarts amb pintades en les que també s'hi podien llegir consignes en contra de la reunió del Consell de Ministres a Barcelona. Arran ha dut a terme aquest acte vandàlic a dos dies del Consell de Ministres que es reunirà a la Llotja de Mar de Barcelona.

L'organització, vinculada a la CUP, té un llarg historial d'atacs a seus del PSC, autobusos turístics o a domicilis particulars. Membres d'Arran, es van personar de matinada davant el domicili particular del jutge Pablo Llarena a Sant Cugat, van llençar pintura groga a l'entrada de l'edifici i van difondre el vídeo a les xarxes socials el passat novembre.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#34 Sergi , Barcelona, 20/12/2018 - 13:18

I despres ens diuen que no hi ha violencia que tot es pau i amor, que tot son sonriures, quina colla de mentiders.

#33 Ferran, Mataró, 20/12/2018 - 10:38

Despues os preguntareis que como es posible que vox tenga representacion en los parlamentos de todo el pais
Y direis defemsem la democracia

#32 ElBarselono, Bestiola amb forma humana, 20/12/2018 - 10:27

Mare mevaa, otro acto violento de los de Tabarnia.

#31 angeles, barcelona, 20/12/2018 - 09:29

Luego los meterán en la cárcel y los independentistas tendrán la indecencia de manifestarse para su puesta en libertad. No se que tenéis en la cabeza indepes, pero lo que está claro es que vais a pasar a la historia y no como os pensáis....

#30 Eduardo González Palomar, Manlleu, 20/12/2018 - 09:28

¿Otro vándalo independentista que jamás será puesto a disposición judicial por los Mossos d’Esquadra (policía política)?