Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2017. 21:42h.

Cops de porra dels Mossos a independentistes

La policia de la Generalitat obre el pas a la Guàrdia Civil després del registre d’una empresa a Terrassa

Cops de porra dels Mossos a independentistes

Intervenció dels Mossos a Terrassa (foto: TV3)

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat el mig centenar de persones que aquest dimarts a la tarda han blocat les portes de la seu d’Unipost a Terrassa per impedir l’entrada de la comitiva judicial a l’empresa de missatgeria instantània. La resistència que han exercit alguns dels manifestants pro-referèndum, que han rebut els Mossos amb crits de “vergonya”, ha fet que es visquessin moments de tensió entre les dues parts. Els agents, fins i tot en alguns casos, han hagut d'evacuar els concentrats a cops de porra

La intervenció de la policia de la Generalitat ha estat necessària per permetre que la comitiva judicial accedís a l’interior del local d’Unipost a fi de donar validesa i aixecar acte de l’escorcoll que ha realitzat la Guàrdia Civil en busca de material relacionat amb el referèndum. Finalment, i dues hores després, el secretari judicial ha pogut accedir a les oficines pel garatge.

terrassa.jpg

El jutge de guàrdia de Terrassa ha autoritzat la Guàrdia Civil a requisar tots els sobres amb el logotip de la Generalitat i a obrir-ne un per comprovar si contenen targetes censals, la qual cosa “pot constituir una col·laboració amb un possible delicte de desobediència”.

La Guàrida Civil hauria trobat documentació del cens i centenars de sobres embalats amb notificacions per als membres de les meses de l’1-O, que estarien a punt per distribuir. Es tractaria de documentació relacionada amb el referèndum, no només propaganda com en els anteriors registres.

L'escorcoll d'Unipost a Terrassa no ha estat l'únic, sinó que el primer ha tingut lloc a quarts de cinc de la matinada a l'oficina de l'Hospitalet de Llobregat. Els agents han escorcollat les furgonetes de l’empresa que entraven i sortien de la nau i, posteriorment, han entrat a l'oficina per registrar-la. També aquesta mantinada s'han presentat a les oficines que la missatgeria té a Barcelona.

Els Mossos desallotge l'entrada d'Unipost (foto: TV3)

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 RA, ra, 20/09/2017 - 09:11

Y al Govern no se le cae la cara de vergüenza por haber colocado a los Mossos en esa delicada situación. De momento la foto que sale de todo esto es a los Mossos repartiendo estopa. Sólo miran por sus intereses personales y lo demás les importa un h....

#24.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/09/2017 - 09:31

Los Mossos están en efecto en una situación muy diícil (no tan mala como la guardia civil, que cobra muchísimo menos) pero no los insultes diciendo que miran solo por sus intereses. Tienen un compromiso con la sociedad e intentan cumplirlo a pesar de todo.

#24.2 RA, ra, 20/09/2017 - 09:54

No lo has entendido. Los que miran por sus intereses personales son los políticos del Govern.

#24.3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/09/2017 - 10:15

Fallo mío. No había entendido la frase.

#24.4 RA, ra, 20/09/2017 - 10:34

No hay problema ; )

#23 pelaez, Barna.Spain, 20/09/2017 - 08:56

SI a los mossos,no a sus mandos indepengolpistas,tengamoslo claro.

#22 Alejandro, Barcelona, 20/09/2017 - 08:43

2)que la justicia haga lo que tenga que hacer, detenerlos, inhabilitarlos, y que devuelvan de sus bolsillos todo lo gastado. Estas actuaciones de ahora solo hacen que encender más los amores patrioteros, añadir más indepens a la lista, y darles motivos para decir: ¿ven udes. lo mala que es España? Déjenlos que se estrellen con la pared de la just

#21 Alejandro, Barcelona, 20/09/2017 - 08:38

Yo no soy indepn. pero todos estos registros, requisaminetos de papeletas, de máquinas, me parece de muy poco serio, de la puta y la ramoneta.A ver. Los líderes del procés ya tienen las cartas del Constitucional donde les dice que están cometiendo un delito, pues ya está, déjalos, y si al final ponen las urnas, entonces, sí, que la justicia haga

#20 Lula, Bcn, 20/09/2017 - 08:32

Mucho antisistema, venido de todos lados, con ganas de jarana se ve en algunos vídeos que circulan....su especialidad es el destrozo del mobiliario urbano. Lo pasan bomba, ¡viva el "kaos"! Espero no alcancen la violencia que se ve por Hamburgo donde se llegó al estado de sitio en algunos barrios.