Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2008. 09:21h.

Corbacho acusa Joan Boada de difamar-lo

"Li demanaria una mica més de seny i una mica més de respecte"

El ministre d'Immigració, Celestino Corbacho, ha replicat, en una entrevista a Els Matins de TV3, al secretari general d'Interior, Joan Boada, que va assegurar que la proposta sobre immigració de l'excalcalde de l'Hospitalet "pot ajudar a crear xenofòbia". Corbacho ha afirmat que "no puc compartir aquesta difamació, perquè entenc que és una difamació".

En aquest sentit, el ministre ha lamentat que es facin "afirmacions gratuïtes" i ha afirmat que "Boada hauria de ser una mica més mesurat, perquè li recordo que forma part  d'un govern". "Li demanaria una mica més de seny i una mica més de respecte", ha afegit, a més de recordar que "he estat governant a l'Hospitalet conjuntament amb la seva fomació política"

Corbacho, a TV3
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jaumet, L'H, 09/09/2008 - 22:03

Corbacho anaba de dur a L'H i triomfava amb el seu lema de tolerància cero amb l'inmigració. El problema es que a Madrid se li veu la cua de palla, o sigui, que només en sap quatre frases fetes. Per ser ministre cal una mica de nivell intelectual.

#5 joan, manresa, 09/09/2008 - 17:08

Sr.Corbacho no li demani tant,i a més amb cosses tan primordials.Miri la cosa no dona per més,i sort en te de la politica.Las sebas declaracions Sr.Corbacho,son acertades,encare que flujetes.I si a sobre amb tiren de las orelles,lo millor plegar.No ?

#4 ccc, bcn, 09/09/2008 - 16:42

al seu partit podrien reflexionar sobre el q ha passat i mirar de nofer el mateix

#3 Pep, Vic, 09/09/2008 - 12:25

A Itàlia o altres països normals quan un ministre es contradit per el seu superior, es a dir, criteris diferents dimiteix i se'n va a casa. Però clar, no deixarà el xollo ara que ha pogut escapar d'Hospitalet.

#2 CATALONIA IS NOT SPAIN, CARDEDEU, 09/09/2008 - 12:02

UN POQUET DE POR FAVOR EL CORGABCHO SORTIA D'UNA REUNIO AMB ELS SEUS COMPINCES DEL SINDISATO VERTICAL ON S'HAVIA DE BUSCAR SOLUCIONS OERQUE KA CRUSI NOMLA PAQUESSIN ELS TEBALLADORS MES POBRES I AMB LA XORRADA QUE VA DIR AV DESVIAR ELS TITULARS I LA POLE