Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2010. 13:49h.

Corbacho comença la precampanya

El ministre assistirà ja a dos actes a Barcelona

Corbacho comença la precampanya

Corbacho, amb Zapatero, en una imatge d'arxiu

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, començarà a deixar-se veure per Catalunya aquest cap de setmana, després de la seva desició de deixar el ministeri per tornar a la política catalana. Corbacho inaugura diumenge un camp de futbol a la localitat de Sant Hipòlit de Voltregà, on s'efectuarà un recorregut per les instal·lacions i realitzarà el servei d'honor.

Corbacho assistirà el proper, dilluns dia 6, a un acte simbòlic d'enderrocament de l'antic ambulatori de la Seguretat Social de la Plaça Espanyola, a l'Hospitalet de Llobregat. L'espai que ara ocupa el Ambulatori serà d'ús públic.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Valentina, Barcelona, 04/09/2010 - 10:35

Quina gran noticia senyors i senyores!. El gran Salvador Corbacho enviat a España per salvarla del terrible atur, torna a casa desprès de guanyada l'empresa, és d'esperar q en salvarà de la gran Serna, q ens ha portat l'atur sense limit a casa nostra

#3 josep anguera, l'hospitalet de llobregat, 04/09/2010 - 06:27

Treure una foto d'en Corbacho amb en ZP a sobre el pont de les vies del tren al seu pas per el barri del Gornal a l'Hospitalet de Ll. en el dia de la publicitat més macabra i falsa, em sembla una ofensa molt gran als veïns que varem patir les obres AVE

#2 joan, manresa, 03/09/2010 - 18:40

El Casal,17,55 h.-Clar que el Sr.Montilla vol retresar la convocatoria tot el que pugui.Ha de donar temps al desembarcament de tota la flota,flota de ineptes i gamarussos.Bones credencials presenta...Pobre Catalonia..--Estem als ultims suspirs.R.I.P.

#1 Confuci, Vic, 03/09/2010 - 15:40

Proposo fer-li un tracte especial i deferent al Corbacho. En lloc de demanar-li el certificat B de català per a ser diputat del Parlament Català, el necessari per a treballar un bedell, li demanarem només el certificat A.