Publicitat
Política · 25 de Juny de 2013. 09:22h.

Corbacho convida els independentistes del PSC a deixar el partit

El diputat socialista afirma que "serà més fàcil que ell canviï que no pas que canviï el PSC"

Corbacho convida els independentistes del PSC a deixar el partit

Celestino Corbacho

El diputat del PSC, Celestino Corbacho, ha convidat els militants independentistes a deixar el partit. En declaracions a Rac-1, ha dit que "el PSC no és independentista. Si algun company o companya algun dia arriba a la conclusió que li han tocat els aires de l'independentisme, segurament haurà de pensar que serà més fàcil que ell canviï que no pas que canviï el PSC".

En aquest sentit, l'exministre ha apuntat que "el PSC mai no serà un partit independentista, que ningú no en tingui cap dubte" i ha recordat que, al mes de novembre, a L’Hospitalet, ja va ordenar fer “un fulletó molt clar: ‘No a la independència, vota PSC’”.

D'altra banda, Corbacho defensa que "a mi m'uneix molt més amb un socialista andalús que no pas amb algunes persones de la burgesia catalana, independentista, de CiU". El diputat socialista diu que "he votat moltes coses al Parlament que, personalment, no hi he estat d'acord al 100%, però si s'ha decidit…". 

"El dia que es va votar pel dret a decidir, i fins i tot formant part de la comissió parlamentària, podria tenir alguns matisos. Però majoritàriament es va convenir i jo li vaig donar suport total", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#28 miquel domenjó, badalona, 27/06/2013 - 01:14

Jo l'invitava a què deixés Catalunya d'una santa vegada i emigrés a l'Espanya profunda.

#28.1 robertg, bcn, 27/06/2013 - 16:19

Això mateix anava a escriure jo

#27 Pere, BCN, 26/06/2013 - 15:07

De fet va dir que la gent de l'hospitalet ni serien capaços d'entendre el que proposava el PSC i van dir, doncs farem paperets amb el que diu el PP, C's i PxC.

#26 Soroll, BRU, 26/06/2013 - 07:57

Ho ha dit clar, els interessos del pais tant li fan, no vol dretes, ni bugesos(ell cobra salari d'obrer), ni Catalans i menys independentistes. Que li preguntin a Rubalcaba o Rajoi si pensen el mateix d'un frances... Siguem clars: qui creu en el pais per sobre de tot no se'ls pot creure als del PSOE

#25 don Pelayo, Barcelona, 25/06/2013 - 21:21

Los partidos con dos almas,suelen tener problemas como CDC y UDC o como PSC y PSOE.
Unos pierden votos q se van a ERC,PP o las CUP y otros q se van a C's o ICV.
Por cierto,dedicado a los indepes VIVA ESPAÑA!!!

#24 joan, barna, 25/06/2013 - 21:21

cada dia dieu una cosa diferent..no entenc com encara hi ha gent que us vota..