Publicitat
Política · 19 de Juny de 2008. 15:37h.

Corbacho creu que "no és possible el grup propi del PSC"

"Aquest no és el debat ara"

Corbacho creu que "no és possible el grup propi del PSC"

Diputats del PSC en una imatge d'arxiu

El ministre de Treball i Immigració i dirigent del PSC, Celestino Corbacho, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha assegurat que "en aquesta legislatura no és possible" tenir grup parlamentari del PSC al Congrés dels Diputats, perquè la normativa del Congrés estableix que els grups s'han de formar durant els cinc dies posteriors a la constitució de la cambra. Tot i que actualment, no sigui una prioritat per ell -"aquest no és el debat ara", ha afirmat-, Corbacho sosté que els socialistes catalans no haurien de renunciar a tenir-lo "com a principi".

Davant del pròxim congrés dels socialistes catalans, diverses agrupacions han presentat esmenes a la ponència política oficial, instant la direcció del partit a recuperar el grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 DESPERTAFERRO, País Petit, 20/06/2008 - 12:48

Té raó. Si ell mateix ha marxat a Madrid perquè a l'Hospitalet hi havia gent que li parlava en català, i algún cop havia de parlar en Català.

#7 pep, manresa, 20/06/2008 - 00:40

Eduard, tots són socialistes, amb això ja està tot dit, però no m'en puc estar de matisar el teu comentari de què Corbacho és "PSOE TOTAL". El prefereixo a l'Obiols i el Borrell que voten contra tota raó i contra el Parlament europeu. El PSC no existeix.

#6 Eduard, Castelldefels, 19/06/2008 - 20:43

Fer volar coloms porta a aquestes coses. Un partit seriós no fa la pantomina de fer creure a la gent que és el que no és. Ara be SI poden fer valer la voluntad de manifestar-se apart, MARXANT al grup mixte. Pero, no ho faran. I menys Corbacho PSOE TOTAL

#5 Rec, BCN, 19/06/2008 - 19:29

Es que los 25 no son del PSC, son de la unión PSC-PSOE porque si yo sé que mi voto no va a llegar a ZP no les voto, ¿ se entiende? Si querían grupo propio que lo hubieran dicho antes de las elecciones.

#4 Ramon, Barcelona, 19/06/2008 - 17:41

Més soldads espanyols morts. A veure quant triguen els sociates a reobrir per enèssima vegada l'accident del Iakolev. Jo dic que no passa d'aquesta setmana. Un altre funeral, tal vegada? Potser una reclamació econòmica?