Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2008. 10:03h.

Corbacho i Huguet es contradiuen

El ministre no és partidari d'injectar diners a Nissan o Seat

Corbacho i Huguet es contradiuen

El president Montilla, amb els ministres Sebastián i Corbacho i els consellers Huguet i Serna. (Fotografia: Jordi Bedmar.)

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el ministre de Treball, Celestino Corbacho, han mostrat punts de vista oposats sobre el que cal fer respecte a la situació que viu Nissan. Mentre que Huguet és partidari d'una intervenció estatal econòmica en el conflicte, el ministre Corbacho ha defensat, en el programa 'Hora Q' de TV3, que "no està d'acord en seguir la proposta del conseller Huguet de fer una injecció econòmica estatal a Nissan i Seat".

Huguet, en una entrevista a El món a RAC 1, ha manifestat que "quan no hi ha altre remei, s'ha d'entrar com a accionista a les empreses en crisi".  El titular d'Innovació, Universitats i Empresa, ha dit que l'objectiu de la comissió que es crearà entre el govern de Catalunya, el d'Espanya i Nissan és el "d'apostar per una continuïtat de la planta a Catalunya amb un màxim de treballadors, això suposa que l'expedient de regulació sigui mínim".

S'ha de negociar "també partint de les demandes que fa Nissan, que són que hi hagi suport de l'Estat per a la innovació d'un cotxe elèctric; però també s'ha d'apostar per un altre model de transició que permeti mantenir la planta". "En alguns casos, quan no hi ha altre remei, el que toca fer és entrar com a accionista en aquestes empreses, si es deixen, és clar", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Otger, BCN, 18/11/2008 - 14:47

Que vayan votando PSC los de Nissan y Seat.... ya veran las consecuencias de votar a cualquier partido estatal que todo lo invierte en Castilla/Madrid.-

#4 pepa, granollers, 18/11/2008 - 12:24

Molt nerviós el Sr. Huguet amb el tema Nissan.

#3 paula, matadepera., 18/11/2008 - 11:17

REPRESENTA QUE HEM D,AJUDAR ALS GRANS A ENRRIQUIRSE ENCARA MES , DESPRES PLEGARAN I ENS DEIXERAN AMB EL PASTEL COM SEMPRE.
I ELS PETITS QUI ENS AJUDA PER NO TIGUE QUE PLEGAR ?.
QUI SEGUIRA PAGANT EL DESPILFARRO DELS POLITICS ?

#2 ramon, barcelona-c, 18/11/2008 - 10:56

Aquestes reunions per fer volar coloms ens donan la mesura que fan els poltics dels votants catalans,inclosos aquells que odían Catalunya profundament.Un projecte que no estigui liderat per Nissan i amb aportació de diners serà paper mullat.

#1 Kropotkin, Vic, 18/11/2008 - 10:18

Es lógico. La filosofía nazionanista es siempre pagar para que te dejen en paz, para que callen, para poder dedicarse a la buena mesa y a la buena vida. Este es el fin último de toda la ideología nazionanista, la buena vida y que los dejen en paz...