Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2021. 21:23h.

Cordó sanitari a Vox

ERC, JxCat i CUP pacten intentar aillar el partit d'Abascal al Parlament

Cordó sanitari a Vox

Esquerrra, Junts per Catalunya i la CUP estan elaborant un "Pacte Antifeixista al Parlament de Catalunya" contra Vox al Parlament. Les tres formacions, segons un comunicat d'ERC, han començat les trobades "per establir el marc que freni els discursos d'odi de l'extrema dreta".

L'objectiu d'aquest espai, que defineixen com "multilateral", és trobar "els consensos de les majories parlamentàries per materialitzar el cordó antifeixista i frenar els discursos d'odi des de la cambra parlamentària". Les formacions han trobat necessari que aquest acord es treballi "al marge de les negociacions per conformar govern".

ERC també ha informat que "el PSC, tot i estar convocat a la reunió, no hi ha assistit i ha detallat les seves propostes a la premsa" i ha afegit que "esperem comptar amb la seva presència i les seves propostes en futures trobades".

Finalment, ha explicat que durant els pròxims dies "es consensuaran les propostes concretes, encaminades a ser vinculants per a tota la cambra, i s'ampliarà l'espai de treball amb les organitzacions de referència als moviments socials".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#29 Jon, Bcn, 26/02/2021 - 19:18

Todos somos Vox.
Todos los que no piensan como ellos, los que somos de una raza inferior con taras en el adn , hace tiempo que somos los fachas.
Y tambien somos, los que estamos en un cordón sanitario a merced de los vivales de turno y pagando sus veleidades golpistas con nuestros impuestos.

#27 Ara van de cordons, Barcelona, 26/02/2021 - 15:15

Hauria de ser VOX qui posés un cordó sanitari contra salvatges que bruteixen i van a pedrades com en el Paleolític inferior i als seus socis de govern "espantapájaros" per Catalunya, la última en posar un cordó sanitari i sortir corrent, Bosch

#26 Sergi Sergio, Barcelona, 26/02/2021 - 13:53

De entrada hay que decir que en Catalunya VOX esta por delante de la CUP, tanto en votos como en escaños, esto para empezar, asi que los de la CUP sean conscientes que VOX representa a mas catalanes que ellos.

#25 Blas de Pedo, Bcn, 26/02/2021 - 13:49

Em vaig quedar blanc,al assabentar me de la noticia.
Aixo no es fa a l Oncle Ignasi.
Per cert De la Fuente ja ha dimitit com li demanaven la plataforma sionista?

#24 Onofre de Dip, Barcelona, 26/02/2021 - 12:30

Estas gentes conservan bien vivo el sectarismo de los republicanos que, como Azaña, veían con profundo disgusto que la II República pudiera ser gobernada por los que a su juicio no tenían "títulos" para hacerlo. Como sus muy odiados borbones, ni han aprendido nada ni han olvidado nada.