Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2010. 19:41h.

'Corizbul·là', primer vídeo del 'càsting' de la CORI

El grup de Reus ja ha iniciat la recerca de candidats al Parlament

'Corizbul·là', primer vídeo del 'càsting' de la CORI

Una imatge del començament del vídeo

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI), que compta amb un regidor -Ariel Santamaria- a l'Ajuntament de Reus, ja té el primer vídeo que ha rebut en el marc del càsting que ha organitzat per buscar candidats que integrin la llista en les pròximes eleccions al Parlament.

Al respecte, el grup ha anunciat mitjançant un comunicat que "tenim el primer videocàsting d'un simpatitzant de la CORI, i aspirant a formar part de les llistes electorals del 2010 del Parlament de Catalunya". El vídeo porta per títol "Corizbul·là, sender lluminós".

El comunicat especifica que "'autor s'ha inspirat en els musicals de Bollywood malgrat que, com no té recursos per a una superproducció, ens ha explicat que ha agafat com a base la imatge i la lletra de l'espot promocional d'un poble asiàtic que, actualment, està exercint el seu dret d'autodeterminació".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pep, una, 10/08/2010 - 17:44

Nooo, homen si els islamistes són uns catxondos. I si un dia et lapiden...escolta, és la seva cultura i s'ha de respectar. No oblideu que ells poden ser xenòfobs, però nosaltres no

#3 Pepep, barcelona, 10/08/2010 - 09:13

Nen, vigila amb quins sectors dels musulmans et poses i què dius que a aquets el "jejeje" "jajaja" de la conyeta fàcil ho acaben rapidament tallant-te el coll o fotent-te una cara nova.

#2 pep, bcn, 10/08/2010 - 08:43

Volem TristanBaker al Parlament!

#1 Quim, Beirut, 10/08/2010 - 05:40

Quan se n'enterin els d'Hezbollà faran una fatwa que la del Salman Rushdie es quedarà curta