Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2016. 18:34h.

Corominas admet que el 27-S "ens legitima per començar, no pas per acabar"

Creu que Democràcia i Llibertat podria facilitar la investidura a un president espanyol que accepti el referèndum

Corominas admet que el 27-S "ens legitima per començar, no pas per acabar"

Lluís Corominas

El diputat de Convergència, Lluis Corominas, ha admès que el resultat de les passades eleccions al Parlament “ens legitima per començar, no pas per acabar”. És per aquest motiu que no ha descartat que Democràcia i Llibertat pugui facilitar la investidura a un Govern espanyol que accepti el referèndum que proposa Podem. “Si realment això es posa sobre la taula, evidentment que ho valorarem”, ha dit a Catalunya Ràdio.

Corominas ha afirmat que la seva formació valoraria “ qualsevol mecanisme que incorporés allò que ja volíem, que era que ens comptessin i que els catalans poguéssim decidir, si som majoria, tirar endavant cap a l'estat propi, cap a la independència”.

El diputat també ha parlat de la refundació del seu partit. Corominas creu que CDC podria imitar l'estructura de funcionament del PNB, on els membres del govern no ocupen càrrecs de responsabilitat dins del partit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Javier, Girona, 03/02/2016 - 04:29

No us ligitima a res, si els partits indepes han tret menys vots que els altres, no tenen mandat popular per començar res, si no fos per un sistema electoral injust ni tan sols estarieu governant. Quan tingue majoria de vots, parlem de començar coses i buscar solucions, mentrestant respecteu la gent

#10 Banana Club, Pedralbes, 03/02/2016 - 01:22

És clar, només la punteta... No se n'adonen que ja ningú els preb seriosament?. S'han carregat el país, han espoliat les institucions i han dividit els catalans.

Per favor, vagin a cagar...

#9 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 02/02/2016 - 21:42

Sí senyor. Però el que passa és que hem d´anar ràpid. Passarem de la Resistència a la Independència. Res a dir. Però on és escrit que hàgim de trigar gaire?. Perquè no fem les coses ben fetes i esdevenim lliures d´un cop per sempre?. Tant costa?.

#8 Manolo, Barcelona, 02/02/2016 - 20:28

Pobres. Tienen obsesión por poder hacer el referendum. Cuando se enterarán de que no lo permite la Constitución a igual que no se lo permite a Texas? Por ello no hay democracia en EEUU?

Ya les veo de la manita con Podemos cuyo único objetivo es romper todo lo que puedan bajo el rencor.

Patéticos

#7 somalilandiano, barcelona, 02/02/2016 - 20:20

Ortega ya decía que esto sería un nunca acabar.