Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2017. 21:48h.

Corominas també treia pit

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí va passar del "no fallarem" al "descartem" en una setmana

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Lluís Corominas, va assegurar l'endemà del referèndum que "no fallarem a tota aquella gent que ahir de manera pacífica i democràtica va anar a votar", va reiterar que el referèndum de l'1-O va ser "vinculant" i que la llei del referèndum establia que el Parlament celebraria una sessió ordinària sobre "les conseqüències de la votació i que s'iniciaria el procés constituent 48 hores després de la proclamació dels resultats oficials".

Després de la declaració en diferit que Carles Puigdemont va dur a terme, però, Corominas va afirmar davant del Parlament que "avui teníem tres opcions: la primera, no reconèixer els resultats que el poble va votar. La segona, respectar-los i aplicar la llei de transitorietat sense dialogar, en aquest moment i en aquestes circumstàncies. Nosaltres també la descartem, perquè creiem que l'opció més valenta en aquest moment és assumir els resultats, fer-los vinculants, apostar per la república, apostar per la independència de Catalunya, però com hem fet en totes les fases del procés, allargar la mà a tothom per poder omplir de contingut la república."

El president de Junts pel Sí també va donar tot el suport a la nova proposta del President de la Generalitat "ara, president, ens demanes que et fem confiança amb aquesta proposta que ens has portat avui. La tens tota, president, ets qui més s'ha compromès, qui més ha donat la cara i estem al teu costat".

11 Comentaris

Publicitat
#12 Eva, L'H, 12/10/2017 - 13:30

Mentres no tregui una altra cosa...

#12.1 Morci, Cardedeu, 14/10/2017 - 08:21

No sabéis lo que se cuenta al respecto... que cada uno sobreentienda al respecto.... que tiempos aquellos las bromas de TV3. De verdad, os echaríais encima....

#11 lepero, barcelona, 12/10/2017 - 11:40

Este ya debe estar haciendo las maletas para hacer de acompañante de colegas el lunes hasta la puerta de la audiencia nacional.

#10 lepero, barcelona, 12/10/2017 - 11:40

Este ya debe estar haciendo las maletas para hacer de acompañante de colegas el lunes hasta la puerta de la audiencia nacional.

#9 lepero, barcelona, 12/10/2017 - 11:40

Este ya debe estar haciendo las maletas para hacer de acompañante de colegas el lunes hasta la puerta de la audiencia nacional.

#8 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/10/2017 - 09:48

I perque no ens avorrim tant ara a la patria li hi ha donat per enviar.nos cada dos per tres als cosins de la Heidi en tractors a donar la tabarra pels carrers de Barsalona

Abans nomes baixaven ben nets i polits a veure el Braça, a comprar novetats al Corte Ingles i a fotre un polvet amb els travestis del Camp Nou.

Aixo no hi ha qui ho aguanti.