Publicitat

Creen un grup d'experts per repensar la "Catalunya post-covid" a les acaballes de la legislatura

Cortina de fum

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident Pere Aragonès, han anunciat que el Govern ha aprovat l'estratègia 'Catalunya 2022', un grup d'experts dedicat a analitzar els escenaris post Covid-19 i els projectes de futur"; malgrat que Torra va dir el passat 29 de gener que la "legislatura no té més recorregut" i que fixaria una data després d'aprovar els Pressupostos perquè "el Govern no pot funcionar sense lleialtat entre els seus socis".

Després de la darrera batussa entre els socis de Govern per la diferència de criteri a l'hora de votar l'estat d'alarma, Torra ha al·legat que "hi ha projectes que van molt més enllà de la petita conjuntura política de cada dia". "Necessitem grans objectius, grans acords", ha destacat.

El president ha remarcat que "per sobre de qualsevol discrepància conjuntural o política, hi ha un país al qual hem de servir i hem de treure d'aquesta enorme crisi econòmica a la qual estarà immers en els pròxims mesos". "Vam actuar amb estratègia, amb urgència i amb mirada llarga".

Finalment, Quim Torra ha manifestat que "vam dedicar 24 hores del dia a salvar vides de persones i ara dediquem 24 hores del dia a salvar llocs de treball i a salvar empreses". "El que ara cal és tenir una estratègia de país. Emergència i urgència sí, però també alçar la vista. Ens cal un horitzó clar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Neferu, Barcelona, 03/06/2020 - 08:32

Estos deben tener muchos amigos, familiares y allegados que debido a la pandemia han visto hundirse sus negocios y, se están inventando nuevos puestos en la administración para recolocarlos asegurándoles un sueldo con dinero de todos.¡¡Bellacos!!

#8 joan, manresa, 02/06/2020 - 17:25

a fet...?I els catalans quin mal hem fet...??? Volguer creure en un mon diferent...,???Volguer sortir de la "Protecció"paterna....???Volguer ser on eram al 1714...???Amb totes las limitacions i defectes..?? Tant dolent era tot axó,que sa hagin desatat totes las furies malignes ,de casa i de fora de casa..,no tenim sortida.Vindran nous vents....

#7 joan, manresa, 02/06/2020 - 17:16

Que Deu ens agafi confessats..!!!!Vosté va dir ""que aquesta legislatura ya no te mes recorregut"". I are ens parla de proyectes per el 2022...,ost....a,si axó no es recorregut...,que será...??Altre aposta al joc dels disbarats..Un grup d'experts...??---4 de j+cat,3 de ERC...,i 1 de la CUP,---Vinga i el circ continua..,pobre CAT ¿ Quin mal (con

#6 El Pirulí de La Habana, Els Quinze, El Guinardó, 02/06/2020 - 16:29

MHP, fes una caucus-race.

Cadascú fará lo que li roti i tothom guanyará.

Win-win que deia lo astut mariner de Tuset street.


#4 Masias , Mis posaderas , 02/06/2020 - 15:02

Si tiene que crear un nuevo comité de expertos, quiere decir que los consejeros que tiene ahora no tienen ni puta idea y por tanto son totalmente prescindibles.

Vamos yo lo veo bastante claro

#4.1 Conclusió, Girona y sus pueblos, 02/06/2020 - 23:48

Ja veus un altre grupet amb bon sou i la vida resolta. Per cert, caldría veure en què son experts aquesta gent i quin currículum tenen atès que darrerament els "experts" acostumen a ser una colla d'ignorants, com els assessors que ja cobren.