Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2011. 10:28h.

Coscubiela creu que el pacte fiscal és "el conte de la lletera"

"A ICV tothom coincidim en el reconeixement del dret a l'autodeterminació"

Coscubiela creu que el pacte fiscal és "el conte de la lletera"

Coscubiela

El candidat d'ICV a les eleccions generals, Joan Coscubiela, en una entrevista a Els Matins, ha dit que el pacte fiscal de CiU és "el conte de la lletera". Per Coscubiela, el pacte fiscal té dues branques: "concert solidari i una reforma fiscal que concedeixi més recursos".

El que passa a Catalunya, ha manifestat, és que "millorem el model de finançament, però per l'altra banda es pacten reformes fiscals entre el PSC i CiU que ens suposen menys diners, i una part de pastís més petit".

En un xat posterior al 324.cat, ha reconegut al xat que, tot i les opinions diferents que tenen sobre aquesta qüestió, en la coalició ICV-EUiA "tothom coincidim en el reconeixement del dret a l'autodeterminació". En la mateixa línia, el líder d'ICV-EUiA ha assegurat que opten per la reforma de la constitució, però si no pot ser, doncs, cal preguntar a la ciutadania, ha manifestat.

Pel que fa als empleats públics, Coscubiela ha manifestat que la dreta i el govern de Zapatero i de Mas han donat una explicació molt perillosa per justificar les seves retallades: "identificant a les persones amb drets com a privilegiats. Obviant entre d'altres coses que hi ha un 25% d'empleats públics amb contractes temporals i molts amb salaris que superen en poc els 1000 euros", ha recordat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 carrasclet, Reus, 08/11/2011 - 09:38

D'acord!!! trenquem la Gerra que #tenimpressa No existeix una espanya disposada a pactar. Següent estació Independència.

#8 Pimpollo, Vic, 07/11/2011 - 23:24

Resulta patético ver a un nacionalista como Coscu queriendo pasar por ser de izquierdas..... Claro que.... mientras haya obreros imbéciles seguidores de la Roja que les voten....

#7 Jordi, Teià, 07/11/2011 - 17:01

És la primera cosa coherent que li sento a en Coscubiela en els ultims... ¿posem 20 anys?

#6 Tomppa, Sabadell, 07/11/2011 - 16:53

Qualsevol persona qui vol unitat amb estat espanyol es una fatxa o imbècil o ignorant o anti-català i res més. No té cap sentit que una nació més gran MANA sobre nacions i llengues més petits, especialment quan llengua més petit té prou parlants per ser una llengua normal ...

#5 kimet, bcn, 07/11/2011 - 13:34

Es dificil dir més coses sense sentit en menys temps. Es nota que no te ni idea del que diu. Disortadament el votaran els perroflautes.