Publicitat
Política · 10 de Gener de 2017. 21:10h.

Coscubiela demana a la CUP que no doni “oxigen” a JxSí aprovant els pressupostos

El portaveu de CSQEP diu que els comptes de Junqueras i els de Mas Colell “s’assemblen com dues gotes d’aigua”

Coscubiela demana a la CUP que no doni “oxigen” a JxSí aprovant els pressupostos

Joan Coscubiela

El portaveu del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, ha demanat a la CUP que no doni “oxigen” a Junts pel Sí aprovant els pressupostos presentats pel Govern. Diu que els comptes que ha presentat el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i els que va presentar l’exconseller d’Economia Andreu Mas Colell “s’assemblen com dues gotes d’aigua”.

Coscubiela ha fet una crida a tots els grups "però especialment als que té capacitat perquè els pressupostos tinguin més capacitat social i fiscal”, fent una clara referència a la CUP. Diu que els comptes no són socials i ha afegit que aquest darrer any “ha estat perdut”e n aquesta materia.

El dirigent de CSQEP ha recordat en roda de premsa que el seu grup, el PSC i la CUP coincideixen que hi hagi reformes per aconseguir una fiscalitat més redistributiva i en què els comptes incloguin la renda garantida de ciutadania, que l'actual projecte no recull.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Manolio, Barcelona, 11/01/2017 - 09:06

Gotes d'aigua diferents.

A títol d'exemple la SG Universitats disposaria, segons el projecte presentat, de 139 milions d'euros més respecte al pressupost inicial 2015 prorrogat a 2016, al menys aparentment.

#3 JUANICO, Barcelona, 11/01/2017 - 09:01

Existeixen les esmenes en el tràmit parlamentari del pressupost.

Si volen un pressupost més social o més el que sigui, pactin esmenes en aquest sentit i potser en treuran alguna cosa més que demanant per segon any un pressupost prorrogat.

#2 sid, bcn, 11/01/2017 - 00:25

Les CUP han nascut per això, per fer favors als convergents. No són res més q nacionalistes disfressats de socialistes. I, Sr Coscubiela, el paper dels sindicats quin ha sigut? pq s'han preocupat molt més de la secessio q dels treballadors

#1 Cat Show, Vic , 10/01/2017 - 22:19

Coscbiela los dela CUP son el mossos de Corleone Pujol, el David Fernandez ahora ya super enchufado lo llevaba del brazo.