Política · 7 de Setembre de 2017. 20:57h.

Coscubiela fa aixecar els diputats de l’oposició

El portaveu de CSQP titlla Puigdemont de “hooligan qualsevol”

L’oposició ha ovacionat aquest dijous el portaveu de Catalunya sí que es Pot, Joan Coscubiela, després d’asseverar en el ple del Parlament que “no em fareu callar”. “No vull que el meu fill visqui en un país on una majoria pugui tapar els drets dels que no pensen com ella“, ha assegurat el dirigent de CSQP, qui també ha considerat que “la majoria parlamentària no ho pot tot en democràcia”.

Coscubiela ha retret el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que hagi aplaudit la portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, quan ha afirmat que “el Consell de Garanties Estatutàries actua perquè algú va per la porta de darrera”. “Vostè és el president de la Generalitat, vostè no és un hooligan qualsevol”, ha reblat.

“Si un li ha d’explicar al president de la Generalitat que no es pot petar l’Estatut, és que estem davant d’un problema molt greu”, ha manifestat el portaveu de CSQP, qui ha afegit estar disposat “a trencar-me la cara perquè vostès puguin exercir al seu dret a la independència de Catalunya, però no si és trepitjant els drets de la resta de catalans”.

Coscubiela ha considerat “absolutament legítim voler arribar a la República catalana” però “no d’aquesta manera”. “Avui no heu d'aprovar aquesta llei. No és legítim que per mantenir el relat polític trepitgeu els drets dels catalans”, ha conclòs.

Diputats de Ciutadans, PSC i PPC aplaudint Coscubiela

52 Comentaris

Publicitat
#36 Cat Show, Bcn, 08/09/2017 - 20:21

Coscubiela, supongo que habra notado que Dante Fachin -pasi si us plau pel catalitzador de cognoms, seria Dante Fatxeta-, esta en la linea de RUFIAN -pasi si us plau pel catalitzador de cognoms. seria Rufià-,

Rufian / Rufià : NO SE
Dante Fachin / Dante Fatxeta : NO SE
Por no saber, hay que ver lo que largan.
Trapero / Drapaire : NO SE, no em con

#35 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 08/09/2017 - 13:20

"Recuerdo que hace años, cuando estaba en Alianza Popular, le propuse a Manuel Fraga Iribarne hacer el congreso del partido en Barcelona. Me estuvo dando largas y yo le seguí insistiendo. Al final me respondió que no. No olvidaré lo que me dijo: 'Mire usted, Cataluña es tierra conquistada"

Jorge Verstrynge

#34 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 08/09/2017 - 13:18

Bravo pel Coscubiela. Molt em temo que uns quants de Junts pel Sí han sentit la pesigolleta al cul per aixecar-se també a aplaudir, però el ramat és el que té. Bé, el ramat i, sobretot, la paga. Ja veurem quan els toquin el patrimoni.

#32 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 08/09/2017 - 12:06

“l’única entitat del món que té dret a decidir si Catalunya ha de ser independent o no és el poble de Catalunya”


António Marinho, eurodiputat liberal portuguès

#31 Alejandro, Barcelona, 08/09/2017 - 11:09

Catalunya ha perdido el respeto de Europa y de cualquier otro país democrático. El Govern y todos sus acólitos han cavado su propia fosa política. El Parlament cada día nos abochorna más, cada día ofrece al mundo repetitivas escenas de totalitarismo , sectarismo y de nulo respeto a los derechos de la oposición y al pueblo que representan