Política · 8 de Setembre de 2017. 11:25h.

Coscubiela: “plegaré quan acabi la legislatura”

El dirigent dels ‘comuns’ admet la seva “indignació profunda” pel succeït al Parlament

Coscubiela: “plegaré quan acabi la legislatura”

El portaveu de Catalunya sí que es Pot, Joan Coscubiela, ha anunciat en declaracions a El món a RAC1 que “plegaré quan acabi la legislatura”. Igualment ha assegurat que “la meva relació personal amb Albano Dante Fachin és bona, malgrat les discrepàncies polítiques”.

També ha afirmat que li “preocupa molt poc” els aplaudiments del PP, PSC i Ciutadans. “Quan algú té el meu bagatge li preocupen molt poc els aplaudiments vinguin de qui vingui”, ha dit. “Tinc el respecte més absolut al plantejament de Albano Dante Fachin (sobre els tuits que ha publicat). Si s’escolten bé les meves paraules veuran que no té res a veure el que jo dic amb el posicionament del PSC, Ciutadans i el PP”, ha afegit.

Coscubiela ha lamentat que “la majoria de govern va tirar per la borda el major capital polític que tenim els sobiranistes, l’autoritat moral de la democràcia”. “Va ser un moment emocionant però sobretot d’indignació profunda per veure que ens estem carregant tota la feina feta. S’estava cometent un error que ens costarà molt car”, ha apuntat.

El dirigent dels ‘comuns, que ha insistit que “tinc la data de caducitat marcada al front”, s’ha referit també a la retirada de les banderes espanyoles per part de la diputada Àngels Martinez i ha considerat que “millor que no hagués passat res”.

17 Comentaris

Publicitat
#10 Alejandro, Barcelona, 08/09/2017 - 20:39

Tus propios compañeros han pedido tu cabeza por defender la democracia, algo que ellos no han tenido cojones para hacerlo. No hay que ser de un parido determinado para ponerse de pie y apoyar a un contrario que está defendiendo lo más importante de las democracias: el respeto a las leyes. ¡Gracias!

#9 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 08/09/2017 - 20:08

Despres de tants anys d´ignominia ahi va entrar a Parlament una enorme i refrescant remoli de dignitat

Gracies Coscu

#8 Cat Show 3%, Bcn, 08/09/2017 - 19:58

Coscubiela, supongo que habra notado que Dante Fachin -pasi si us plau pel catalitzador de cognoms, seria Dante Fatxeta-, esta en la linea de RUFIAN -pasi si us plau pel catalitzador de cognoms. seria Rufià-,
Rufian / Rufià : NO SE
Dante Fachin / Dante Fatxeta : NO SE
Por no saber, hay que ver lo que largan.

#7 Jordi, Girona, 08/09/2017 - 14:11

Primer dir-te gràcies pel teu discurs emocionant. I en segon lloc, ja saps que som molts els indignats, i de qualsevol color polític. Ho estem, indignats, les persones normals , perquè l'espectacle d'aquests dos dies ha estat de vergonya aliena. Si en tinguessin, de vergonya, s'amagarien. I es creuen importants, però són"palurdos", diria jo

#6 Capit@n España, Barcelonistán, 08/09/2017 - 13:58

Coscu, no pleguis....Has fet enrabiar als neandertals ultranacionalistes i aixó no te preu....Les pataletes s'han sentit fins a Pernambuco..res a veure amb el gripau del Nuet, l'enganyabadocs del Fachin, la fetillera Martínez i el Joan Ginyat..COSCU !!! QUEREMOS UN HIJO TUYO !!!!!